Aktuális

Már 300 méterig felhozták a barlangban rekedt amerikai kutatót a magyar mentők

Érdekes nevet kapott Elon Musk gyereke

| Szerző: hirado.hu
A Tesla alapítójának és az énekesnő Grimesnek titokban született meg harmadik gyermeke, aki különleges nevet kapott.

Elon Musk gyermekeinek száma 11-re nőtt. A Tesla-mogulnak a legnagyobb titokban született meg harmadik gyermeke Grimestől, a kicsit pedig Techno Mechanicusnak neveztek el – derült ki a New York Times hétvégén megjelent könyvismertetőjéből, Elon Musk önéletrajzából.

A kicsiről egyelőre semmit nem tudni, azt sem, hogy mikor jött a világra.

Az 52 éves Musknak és a 35 éves énekesnőnek korábban két közös gyermekük is született, egy 1 éves kislány, Exa Dark Sideræl, és egy 3 éves kisfiú, X Æ A-12.

A páros 2018 májusában kezdett el randevúzni egymással, majd három hónappal a második gyermekük születése előtt szakítottak.

Kapcsolódó tartalom

A Tesla-mogulnak ikrei születtek Shivon Zilistől a Musk alapította Neuralink felsővezetőjétől. A világ egyik leggazdagabb embere 2002-ben lett először apa, amikor akkori feleségével, Justine Wilsonnal közös Nevada nevű fiuk született. Tragikus módon a kisfiú mindössze 10 héttel később meghalt hirtelen csecsemőhalál szindrómában.

Elonnak és Justine-nak további öt gyermeke született, az ikrek Vivian és Griffin, valamint a hármas ikrek Kai, Saxon és Damian.

Ajánljuk még