Aktuális

Kirabolták Párizs leghíresebb ékszerüzletét, több millió eurós zsákmánnyal távoztak a tolvajok

Élettársa szinte fogságban tartotta a 87 éves Alain Delont: kitálalt a sztár családja

| Szerző: hirado.hu
Alain Delon három gyermeke pert indított apjuk élettársa ellen, aki állítólag meglopta és teljesen elszigetelte a színészt a családjától.

Alain Delon sármjával, igéző kék szemével mindig is a nők bálványa volt, szerelmi élete pedig folyton szolgáltatott friss alapanyagot a sajtónak. Bár legtöbbször hosszú jegyességétől cikkeztek Romy Schneiderrel, aki évekig a sztár már-már megbabonázó karizmájának befolyása alatt állt, de Delont később sem kerülték el a botrányok.

A legendás színész 2006 óta lakott együtt a most 60 éves japán származású Hiromi Rollinnal a franciaországi Chateau de la Brulerie-kastélyban, de a nőt Delon gyermekei július elején szó szerint kidobatták a biztonságiakkal az utcára. A színész gyermekei nemcsak elüldözték apjuk élettársát, de be is beperelték a volt rendezőasszisztenst, akit bántalmazással és súlyos pénzek eltulajdonításával vádolnak.

A múlt hét elején a nő Suresnes-ben lévő szerény otthonában razziát tartott a rendőrség, amit egy hatórás kihallgatás követett, de egyelőre nem történt letartóztatás.

Ápolónő vagy az utolsó nagy szerelem?

Hogy milyen kapcsolat volt a 17 éve együtt élő Alain Delon és Hiromi Rollin között, arról mindenkinek más a véleménye. Míg a pert kezdeményező és milliárdos apjuk vagyonát védő gyerekek, Anthony, Anouchka és Alain-Fabien szerint Rollin azért lakott a kastélyban, hogy a romló egészségű Delont ápolja, addig a nyilvánosság, beleértve a barátokat, a szomszédokat és magát Delont is, élettársként tekintett Rollinra. A színész 2021-es dokumentumfilmjében is társaként említette Hiromit, akinek hálás volt, hogy 2019-es agyvérzése után mellette volt a nehéz felépülése során, és a környékbeliek is úgy írták le a Daily Mailnek a párt, mint a szerelmeseket. Rollin ott volt Delon mellett Jean-Paul Belmondo temetésén is

Egy aranyásó, semmi több!

Ezt állítják Delon gyermekei, akik szerint Rollin fizetett ápolónő volt, az évek során azonban úgy gondolta, neki is kijár egy szelet a színész vagyonából. A család mostanra két feljelentést is tett Rollin ellen, a vádak pedig a zaklatásról, fizikai és lelki bántalmazásról, valamint lopásról és állatkínzásról szólnak.

Anthony Delon és Alain Delon ( Fotó: Laurent Viteur/Getty Images)

A gyerekek azt akarják, hogy Rollin eltűnjön apjuk életéből, míg a nő azt állítja, hogy élete legszebb éveit Alain Delonnak szentelte, és megérdemli a jutalmat, amiért a „felesége” volt.

Christophe Ayela, Delon három gyerekének ügyvédje azt állítja, hogy Rollin 2019 óta egyre agresszívabban, becsmérlőbben viselkedett az apjukkal, sőt, a család többi tagjával is. Anthony Delon állítólag különösen dühös volt amiatt, hogy Rollin nem szólt egyiküknek sem, amikor 2021 novemberében Delon elesett és kórházba kellett szállítani. Csak amikor a nővére, Anouchka másnap rutinszerűen felhívta az apját, tudták meg, hogy kórházban van, ahol össze kellett varrni a sebeit.

A további vádak szerint Rollin rendszeresen ellenőrizte apjuk telefonbeszélgetéseit és magánüzeneteit. Emellett többször kicselezte a postást, hogy átvehesse a színész leveleit, ahogyan azt is többször megakadályozta, hogy gyerekei és barátai látogassák Delont az otthonában. A Daily Mail úgy tudja, hogy további felháborító részletek jutottak Delon gyerekeinek tudomására, melyek miatt egy harmadik feljelentés is folyamatban van Rollin ellen.

Alain Delon és Rosalie van Breementől született lánya, Anouchka Delon (Fotó: Stephane Cardinale/Corbis via Getty Images)

Miközben Rollin évek óta nyomást gyakorolt a színészre, hogy házasodjanak össze, a gyerekeknek sikerült 2022-ben aláíratni apjukkal egy jogi dokumentumot, mely szerint nem óhajtja feleségül venni az asszonyt, valamint minden jogot megtagad, hogy hozzáférjen a vagyonához. A gyerekek szerint ráadásul apjuk abba is beleegyezett, hogy kilakoltassák Rollint, amit persze az asszony hazugságnak nevez.

A tét Delon 250 millió fontos vagyona

Rollin ügyvédje mindeközben azt próbálja bizonyítani, hogy védence és a filmcsillag kapcsolata romantikus volt, és Delon gyermekei csak az örökségüket féltik. A jogi képviselő nyilatkozata szerint Alain Delon és Hiromi Rollin 1989-ben találkoztak először egy film forgatásán, ahol Rollin rendezőasszisztensként dolgozott, és hamar megtalálták a közös hangot.

Később együtt dolgoztak az 1992-ben bemutatott a Casanova visszatér című filmben, majd Delon közbenjárására felvették, a Frank Riva című francia televíziós sorozathoz is.

Kapcsolódó tartalom

Az ügyvéd hozzátette, hogy Hiromi Rollin 2006-ban költözött be a Douchy-kastélyba, ahol egy párként éltek együtt az elmúlt 17 évben, egészen Rollin, 2023. július 5-i kilakoltatásáig. A beszámolót részben alátámasztják a dokumentumokhoz csatolt közös fotók, melyek alapján bensőséges lehetett Alain és Hiromi között a kapcsolat.

A nő 39 oldalas beadványában állítja, hogy Delon gyermekei az utóbbi években alig keresték az apjukat, és egyáltalán nem vették ki a részüket a gyengélkedő Delon ápolásából.

A meghallgatások a következő hetekben tovább folytatódnak, a tét Alain Delon 250 millió fontos (114 milliárd forintos) vagyona. A színész egyelőre még nem foglalt állást a kirobbant botrányban.

Ajánljuk még