Aktuális

Halálos tűz pusztított egy teherhajón

Élő adásban jelentette be a nagy hírt Nádas György

| Szerző: hirado.hu
Duplán ünnepel a Dankó Rádió műsorvezetője: hamarosan újra nagyszülői örömök elé nézhet, de még előtte a Jó pihenést című rádióműsora jubileumi adására készül. Július utolsó hétvégéjén legkedvesebb beszélgetéseivel ünnepli a 400. adást – részletezte a Duna Nyár 23 című műsorában a Karinthy-gyűrűs színész, humorista.

A szórakoztatás sosem jelentett nehézséget neki, éppen ezért nem meglepetés, hogy Nádas György rádiós műsorvezetőként is kiválóan megállja a helyét. A magyar zene rádiójához a 2020-as megújuláskor csatlakozott, a hétvégenként és ünnepnapokon hallható Jó pihenést című műsor állandó házigazdájaként. Az érdekes és nem ritkán humorral átszőtt beszélgetések miatt az elmúlt három évben nagy sikert futott be a hétvégén 400., jubileumi adásához érkező műsor.

„Nagy büszkeség, hogy a műsor házigazdájaként az elmúlt években hétvégente, reggel 6 és 10 óra között közel 400 emberrel beszélgethettem, miközben 400×4 órányi zenével szórakoztattuk a hallgatókat. Változatos vendégekkel, történetekkel várjuk a Dankó Rádió közönségét szombaton és vasárnap a jubileumi adásokban is: az elmúlt fél év számomra legérdekesebb beszélgetéseiből válogattam”

– mondta Nádas György Karinthy-gyűrűs színész, humorista. A Dankó Rádió Jó pihenést című hétvégi műsorának házigazdája a Nyár 23 vendégeként kiemelte, a több századik adás után is lankadatlan a lelkesedése, mert folyamatosan motiválják őt a rádióhallgatók örömteli visszajelzései.

Nádas György hozzátette, öröme nemcsak a szakmai siker miatt határtalan, magánéletében is várakozásokkal teli időszak ez. Kisebbik fia, a színészként dolgozó Nádas Gábor Dávid augusztusban édesapa lesz. Az új családtagról már tudni lehet, hogy kislány, és a Lujza nevet kapja majd – újságolta a Dankó Rádió műsorvezetője a Duna műsorában. A teljes beszélgetés 60 napig újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

Jó pihenést | 400. adás – július 29-én és 30-án reggel 6-tól 10-ig Nádas Györggyel a Dankó Rádió műsorán.

Nyár 23 – élőben a Balaton-partról, napi belföldi úti tippekkel, hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

Ajánljuk még