Baleset

Legalább hét gyerek megsérült, amikor autó csapódott egy iskola épületébe

Schwarzenegger vagy Stallone? Szavazzon! Ön szerint ki minden idők legjobb akciósztárja?

| Szerző: hirado.hu
Arnold Schwarzenegger vagy Sylvester Stallone? A filmtörténet egyik örök kérdése, hogy melyikük volt minden idők legjobb akciósztárja? Egyik oldalon olyan ikonikus alkotások sorakoznak, mint a Terminátor, a Conan, a barbár vagy a Total Recall – Az emlékmás, a másikon pedig olyan legendás filmek, mint a Rambo, a Rocky vagy a Cliffhanger – Függő játszma. Most Sylvester Stallone születésnapja alkalmából eldöntheti az örök kérdést. Szavazzon!

Július 6-án ünnepli 77. születésnapját a világ egyik, ha nem legsikeresebb akciósztárja, Sylvester Stallone. Bár évtizedek óta folyik a vita arról, hogy övé vagy egykori riválisáé, Arnold Schwarzeneggeré ez a képzeletbeli korona, Stallone egy nemrégiben adott interjúban elárulta, hogy ő szerinte ki nyerte a versenyt.

Volt idő, hogy Sly és a Terminátor 75 éves sztárja ki nem állhatta egymást, a rivalizálást pedig felsőfokon űzték, aminek egyszer Stallone volt az elszenvedője.

„Egy ideig nem bírtunk elviselni, hogy egy galaxisban létezünk. Tényleg utáltuk egymást”

– vallotta be Sylvester a The Jonathan Ross Show-ban.

Hozzátette, Arnold Schwarzenegger aljas húzással szedte rá, hogy 1992-ben elvállalja az Állj, vagy lő a mamám! című filmet, amit bár megbánt, végül kasszasiker lett.

„Dörzsölt volt. Azt híresztelte szerte a városban, hogy alig várja, hogy leforgassa ezt az új filmjét. Az ügynökömet kértem meg, hogy golyózzuk ki őt, és kapjam meg inkább én a szerepet. Sikerült, de akkor jöttem rá, hogy mekkora egy förtelem”

– emlékezett vissza Stallone, aki Arnold háromrészes új netflixes életrajzi sorozatában kollégáját nevezte meg Hollywood ügyeletes akcióhősének.

„Ő akart az első számú lenni, ami sajnos össze is jött” – ismerte be Stallone.

Sokan nem tudják, de a duó évtizedekkel ezelőtt elásta a csatabárdot, sőt kifejezetten jóbarátok lettek, miután 2013-ban együtt szerepeltek az Expendablesben.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánljuk még