Időjárás

Elmossa az eső a hétvégét is? Előrejelzésünkből kiderül

Mindenki erről a fotóról beszél: Shakira rátalálhatott Piqué utódjára

| Szerző: hirado.hu
Sokasodnak az érdeklődők a gyönyörű kolumbiai énekesnő körül.

A Gerard Piquétől való keserű szakítása után Shakira újult erővel vágta bele magát az életbe. Néhány héttel ezelőtt még a hollywoodi sármőrrel, a 60 éves akciófilmsztárral, Tom Cruise-zal hozták szóba, most pedig a Forma-1 hétszeres világbajnokával, Lewis Hamiltonnal.

A párost egyszer már látták együtt, még a múlt hónapban a 2023-as Miami Nagydíj után, most pedig ismét közösen buliztak a Spanyol Nagydíj után.

Az énekesnő szombaton részt vett a spanyolországi Barcelonában megrendezett Formula-1 Spanyol Nagydíjon, majd utána együtt mentek el szórakozni a brit pilótával, aki a Mercedes versenyzőjeként a második helyen végzett a hétvégén.

Shakira és Hamilton barátok társaságában bulizott, az este pedig egy fotó is készült, amelyen az autóversenyző az énekesnő derekát karolja. Azt még egyik fél sem erősítette meg, hogy együtt vannak.

Shakira és a sztárfocista Gerard Piqué közel egy éve jelentette be, hogy szakítanak. Később kiderült, hogy különválásuk hátterében egy harmadik fél állhatott, a sportolót ugyanis nem sokkal később már egy csinos fiatal lány oldalán látták. Az egykori sztárpárnak két közös gyermeke született, a 10 éves Milan és a 8 éves Sasha.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még