Rendkívüli

Még a babakocsiban ülő kisgyerekre is késsel rontott a szír migráns – sokkban Franciaország

Pókember visszavonul, Tom Hollandet megtörte legutóbbi alakítása

| Szerző: hirado.hu
A Marvel-filmek 27 éves sztárja bejelentette, hogy szünetet tart a színészkedésben, miután egy nehéz időszakon van túl új filmje forgatása miatt.

Tom Holland elárulta, hogy egy év szünetet tart a színészkedésben, miután legutóbbi szerepe „megtörte őt”.

A brit színész az AppleTV új minisorozatának, a The Crowded Roomnak a főszereplője, amely még ezen a héten megjelenik a streaming szolgáltatáson.

A pszichológiai thriller főszerepének eljátszása, valamint a produceri munka „kemény volt”, ismerte el Tom.

Kapcsolódó tartalom

A színész két sűrű év után, amelyek során leforgatta a Pókember: Nincs hazaút és az Uncharted című kasszasikereket, most készen áll arra, hogy visszalépjen a rivaldafényből.

„Kiveszek egy év szabadságot, muszáj, mert lelkileg és szellemileg is nagyon megterhelő volt ez a sorozat”

– mondta Tom, és hozzátette, hogy mindezek ellenére nagyon élvezte a forgatást és azt, hogy belekóstolhatott a produceri munkafolyamatokba.

A The Crowded Room, amelynek premierje június 9-én lesz Daniel Keyes 1981-es The Minds of Billy Milligan című regényéből merített ihletett.

Milligan, akit különböző bűncselekmények elkövetése miatt tartóztattak le, végül felmentették a bűnei alól, miután a disszociatív személyiségzavarral diagnosztizálták és ezt követően beszámíthatatlannak vallotta magát.

A bírósági eljárás során azt állította, hogy több alternatív személyisége követte el a bűncselekményeket, és hogy ő nem volt tudatában a bűntetteinek.

Ajánljuk még