Rendkívüli

Még a babakocsiban ülő kisgyerekre is késsel rontott a szír migráns – sokkban Franciaország

Madonna a frászt hozta rajongóira, egyre jobban aggódnak miatta

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő ismét a frászt hozta rajongóira, akik már kétségbeesetten könyörögnek az énekesnőnek, hogy álljon le a plasztikai beavatkozásokkal.

Lássuk be, Madonnával nagyon elszaladt a ló az utóbbi években. A 64 éves díva abba a hibába esett, mint sokan már előtte, megpróbálta felvenni a harcot az öregedéssel. Már nem lehet látni, hol kezdődnek saját vonásai.

Az énekesnő a minap friss videót osztott meg magáról az interneten, a fekete-fehér felvételen neccharisnyában és a testét alig takaró kombinéban illegette magát hamarosan érkező új dala reklámozása céljából.

Az énekesnő úgy tűnik, nem látja a tükörben, hogy mivé lett egykori arca, és ez az idei Grammy-díj-átadón csúcsosodott ki. Madonna puffadt, önmagára már egyáltalán nem hasonlító arccal jelent meg a színpadon, ami már a legnagyobb és legmegértőbb rajongóknál is kiverte a biztosítékot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timothy Sorensen (@ti_moth_y43) által megosztott bejegyzés

Kezdetben tagadta, hogy kés alá feküdt volna, néhány héttel a díjátadó után azonban a Twitteren kitett egy fotót, ami mellé büszkén azt írta, hogy végre kezd helyreállni az arca a töltés után.

Kapcsolódó tartalom

A felháborodás azonban nem múlt a rajongókban, és talán éppen ennek a hatására Madonna állítólag úgy döntött, hogy szeretné visszanyerni természetes külsejét a várva várt világ körüli turnéja előtt, ami a friss videó alapján láthatóan még nem sikerült neki.

Madonna július 15-én Vancouverben kezdi meg a The Celebration Tour című turnéját, amely négy évtizedes zenei pályafutásának állít emléket.

Ajánljuk még