Baleset

Menet közben kigyulladt egy kisteherautó a főúton, félpályán halad a forgalom

A Szex és New York Samanthája minden szépészeti beavatkozást kipróbált az arcán

| Szerző: hirado.hu
Kim Cattrall büszkén vállalja, hogy aláveti magát az új módszereknek, de van egy jó tanácsa.

A Szex és New York sztárja, Kim Cattrall elismerte, hogy az idők során változott a plasztikai műtétekről alkotott véleménye, és rájött, hogy sok esetben ez nem csak hiúsági kérdés, de az álláskeresést is megkönnyíti, már ha jól sikerül a ráncfelvarrás.

A 66 éves színésznő a brit The Timesnak elmondta, most, hogy idősebb lett, mindent új kezelésnek aláveti magát, ami csak elérhető, legyen szó műtétről, töltésről vagy más szépészeti beavatkozásról.

“Már a hatvanas éveimben járok, és minden lehetséges módon harcolok az öregedés ellen. Vannak töltőanyagok, ott a botox, annyi különböző dolog van, amit ki lehet próbálni, hogy kiderüljön, jó-e neked.”

– mondta Cattrall, aki szerint egy színésznőnél már-már elvárt, hogy minden eszközzel formában tartsa magát.

Kimnek egy tanácsa van csupán, az pedig a megfelelő sebész kiválasztása, már ha szeretnénk felismerni magunkat később is a tükörben.

Kapcsolódó tartalom

A vallomás annak fényében talán nem is meglepő, hogy alig pár napja érkezett a hír, hogy a színésznő visszatér A Szex és New York folytatásában, az És egyszer csak-ban. Bár Kim többször is hangsúlyozta, hogy nem akar szerepelni a sorozatban többé, és egyébként sem ápol jó viszonyt a egykori kolléganőivel, főleg Sarah Jessica Parkerrel, most mégis rábólintott egy cameo szerepre.


Sarah Jessica PARKER, Kristin DAVIS, Kim CATTRALL és Cynthia NIXON amerikai színésznők(Fotó: MTI/EPA/Daniel Deme)

Úgy tudni, Samanthának nem lesz közös jelenete a főszereplőkkel, ami így némi magyarázatot ad arra, miért is vállalta el a felkérést.

Forrás: Daily Wire

Ajánljuk még