Aktuális

Eltépett papírszalagként hullott alá az újra összeomló híd: videón ahogy pillanatok alatt semmivé lesz

Margot Robbie megrémült a saját hasonmásától

| Szerző: hirado.hu
A Barbie-film forgatásán váratlanul futott össze a film főszereplője és a vágóképekhez alkalmazott dublőre, akikben mély nyomott hagyott az első találkozás.

Margot Robbie nem akart hinni a szemének, amikor összefutott testdublőrével az új Barbie-film forgatásán.

A 26 éves színésznő, Emma Eastwood közösségi oldalán mesélt a különös találkozásról, mely mint kiderült, Margot számára elsőre kifejezetten ijesztő élmény volt. A két színésznőnek alig kellett találkoznia a forgatáson, hiszen Emma akkor lépett színre, ha a felvételekhez nem volt szükség Robbie arcára. Így olyan vágóképeken láthatjuk majd, amikor Barbie sétál a lépcsőn, veszi a cipőjét, vagy éppen hátulról mutatják a frizuráját.

Az egyik nap a londoni filmstúdióban azonban a két Barbie a folyósón botlott egymásba, mely találkozás mély nyomott hagyott mindkettőjükben.

“Amikor először találkoztunk, igazán elragadó volt. Meglátott, sé azt mondta, hogy olyan, mintha a tükörbe nézne, ami egy kicsit bizarr. Emlékszem ahogy viccesen hozzátette, hogy még sosem futott össze saját magával, és egy pillanatra még a falnak is támaszkodott az ijedségtől”

– mesélte a színésznő dublőre.

Kapcsolódó tartalom

A Greta Gerwig által rendezett és Margot Robbie valamint Ryan Gosling főszereplésével készült mozifilmet július 21-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Forrás: Ladbible

Ajánljuk még