Aktuális

Orbán Viktor: Megkezdtük a felkészülést az uniós elnökségre

Beperelték a súlyos autóbalesetet okozó sorozatsztárt

| Szerző: hirado.hu
Az ittasan vezető színésznő frontálisan ütközött egy másik autóval és súlyos sérüléseket okozott a sofőrnek, most bíróság előtt fog felelni.

Beperelték a legendás szappanopera-sorozat, a General Hospital sztárját, Haley Pullost, akit múlt hónapban tartóztatták le ittas vezetés vádjával, miután az általa okozott balesetben egy ember súlyosan megsérült.

A színésznő, aki Molly Lansing-Davist alakítja a sorozatban, a kaliforniai Pasadenában a szembejövő forgalomba hajtott egy autópályán. Haley közel 100 kilométer per órás sebességgel haladt, amikor letért a sávjából, átrepült a korláton és frontálisan ütközött egy másik, szembejövő autóval.

A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint a balesetet szenvedett férfi, Courtney Wilder beperelte a színésznőt.

Wilder autója nem csak totálkárosra tört, de az eredeti rendőrségi jelentés szerint súlyos sérüléseket szenvedett a színésznő, és egy közeli kórházba kellett szállítani. A férfi most azt állítja, hogy a baleset maradandó sérüléseket okozott a testében, ezért kártérítést követel Pullostól.

Kapcsolódó tartalom

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a 24 éves sorozatsztár a totálkárosra tört járművében rekedt, a hatóságok a tűzoltók segítségével szabadították ki. Haley ezután erőszakossá vált, és torka szakadtából ordított a sérüléseit felmérő tűzoltóval. „Ez egy négyszázdolláros ing, te idióta!”

A rendőrök marihuánát és tequilát találtak a színésznő autójában, ittas vezetésért letartóztatták. Később a kórházban az orvosokkal is erőszakosan viselkedett.

Ajánljuk még