Időjárás

Megdőlt a napi csapadékrekord

Al Pacino először szólalt meg azután, hogy 83 évesen apa lesz

| Szerző: hirado.hu
A Keresztapa sztárja és 29 éves barátnője hamarosan szülők lesznek.

Hollywood legendás színésze fantasztikus hangulatban volt a minap, amikor először beszélt nyilvánosan barátnője, a 29 éves Noor Alfallah terhességéről és arról, hogy milyen érzés negyedszerre is apává válni.

„Ez nagyon különleges. Apának lenni mindig is az volt. Sok gyerekem van, de igazán különleges, hogy pont most jön a következő”

– mesélte a 83 éves Pacino egy videóban.

A színésznek egy közös lánya van Jan Tarranttól, a 33 éves Julie, valamint a 22 éves ikrek, Olivia és Anton Beverly D’Angelótól.

Amikor a nemsokára érkező baba neméről kérdezték, Pacino azt mondta, hogy nem tudják kisfiút vagy kislányt várnak-e Alfallah-val.

Pacino azután szólalt meg először nyilvánosan, hogy apasági tesztet követelt, ugyanis nem hitte el, hogy 83 évesen újra apa lesz. A színész képviselője nem kívánt nyilatkozni az apasági teszt eredményéről, de úgy tudni, a vizsgálat igazolta, hogy Al az apa.

A párt először 2022 áprilisában hozták szóba egymással, miután együtt látták őket vacsorázni, később több forrás is megerősítette, hogy Al és Noor a koronavírus járvány óta randevúznak.

Kapcsolódó tartalom

„Pacino és Noor a járvány idején kezdtek el találkozgatni egymással. A korkülönbség nem tűnik problémának, annak ellenére, hogy a színész idősebb, mint az apja. Alfallah többnyire nagyon gazdag idősebb férfiakkal randizik” – árulta el egy forrás, aki hozzátette, hogy szerinte a 29 éves lány nem aranyásó, a családja gazdag és jó kapcsolatokkal rendelkeznek.

A Pacinóval való kapcsolata előtt Alfallah-t Mick Jaggerrel hozták kapcsolatba – akivel akkor járt, amikor a zenész 74 éves volt, ő pedig 22 –, valamint a 60 éves milliárdos Nicolas Berggruen-nel.

Ajánljuk még