Aktuális

Európa egyik legnagyobb katasztrófája: 150 tonna motorolaj került a Dnyeper folyóba, 80 települést fenyeget az áradás

Beyoncé asszisztált a világ egyik legzűrösebb lánykéréséhez

| Szerző: hirado.hu
A lelkes férfi megküzdött, hogy gyűrűt húzhasson barátnője ujjára.

Beyoncé Renaissance című turnéjának londoni állomásán történt, hogy egy férfi úgy döntött, hogy a koncert kellős közepén féltérdre ereszkedik kedvese előtt, hogy feltegye neki a nagy kérdést.

Ám nem minden úgy történt, ahogy az már lenni szokott. A világ egyik legzűrösebb lánykéréséről készült videó vírusként terjedt el az interneten.

A felvételen az látható, ahogyan a férfi fél térdre ereszkedik, miközben rajongók százai veszik őt és kedvesét körbe. A meghatott lány szinte ugrál örömében és boldogan nyújtja kezét a párja felé. A férfi próbálkozik és próbálkozik, mindent megtesz, hogy gyűrűt húzzon barátnője ujjára, amikor hirtelen elejti az apró ékszert, ami elgurul a rajongók lába között.

@harveykindlon they were cute tho #beyonce #renaissance #tour #music #london #beyoncetour ♬ original sound – Harvey Kindlon

A férfi megdermedve pásztázza a padlót, hátha nyomára bukkan a gyűrűnek, amit pár másodpercnyi keresgélés után egy néző talált meg és nyújtotta oda a kis híján már menyasszonynak, aki tovább adta leendő férjének.

Itt már azt gondolhatnánk, hogy minden simán ment, de mégis hiba csúszott a gépezetbe. A férfi látható zavarában a barátnője jobb kezére próbálta felhúzni a gyűrűt, de a háttérből gyorsan szóltak neki, hogy a balra, a balra!

Bár nem éppen a legsimább úton, de végül a két fiatal jegyespárként távozott a koncertről.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még