Aktuális

Botrány a stadionban: agydaganattal küzdő kisfiúra támadtak a szurkolók

Saját lánya nyújtott be távoltartási végzést a híres színész ellen

| Szerző: hirado.hu
A Fantasztikus Négyes sztárja nemcsak volt feleségével, de közös gyermekikkel sem jön ki jól.

Ioan Gruffudd és elhidegült felesége, Alice Evans legidősebb lánya, Ella távoltartási végzést nyújtott be híres apukája ellen – erősítette meg a Page Six.

A Los Angeles-i legfelsőbb bíróság nyilvántartásából kiderül, hogy a 13 éves lány ügyét családon belüli erőszak védelmében nyújtották be. A beadáshoz szükséges dokumentumok nem szerepelnek a jegyzőkönyvben, de a Daily Mail szerint a fiatal tini az apja házában történt incidens után kérte az ideiglenes távoltartási végzést.

Ella és kishúga, a 9 éves Elsie éppen apjukat látogatták meg, ahol a színész új barátnője, Bianca Wallace is lakik. A tinédzser távoltartási kérelmet és zaklatás elleni védelmi határozatot is benyújtott Wallace ellen. Mindkét ügy meghallgatását június 22-re, illetve június 23-ra tűzték ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Page Six (@pagesix) által megosztott bejegyzés

A 49 éves Gruffudd 2021 márciusában nyújtotta be a válókeresetet az 54 éves Alice ellen, miután a nő a közösségi médiában szidta őt. Az év októberében Evans azzal vádolta meg volt párját, hogy már több mint három éve viszonyt folytat a háta mögött.

2022 februárjában a Fantasztikus Négyes színésze távoltartási végzést kért felesége ellen, azt állítva, hogy a nő azzal fenyegetőzött, hogy hamis történetekkel járatja le nyilvánosan és tönkre teszi a karrierjét, ha elhagyja őt.

Kapcsolódó tartalom

A pár a szakításuk óta pereskedik a gyermekelhelyezés miatt.

Ian és Alice a 102 kiskutya forgatásán találkoztak, majd hét évvel később, 2007-ben összeházasodtak. Kapcsolatukból két gyermekük született.

Ajánljuk még