Aktuális

Megvannak a hatos lottó nyerőszámai

Tizenöt év után újra együtt a Hetedik mennyország két szépsége

| Szerző: hirado.hu
Jessica Biel és Beverley Mitchell újra együtt a vörös szőnyegen.

Több mint 15 évvel azután, hogy véget ért a Hetedik mennyország, Jessica Biel és Beverley Mitchell újra együtt mosolyogtak a kameráknak a vörös szőnyegen a Kegyetlen nyár című sorozatának premierjén. A 41 éves Biel executive producere a sikersorozatnak, amelynek második évada június 5-én indul.

Jessica Biel és Beverley Mitchell 2023. május 31-én (Fotó: David Livingston/Getty Images)

Jessica egy fekete nadrágkosztümben érkezett az eseményre, barna haját kontyba kötötte, fülét pedig gyémántokkal kirakott ezüst fülbevalóval díszítette.

A 42 éves Beverly is a nadrágkosztümre esküdött, ő kék bársonyban érkezett, amit arany nyakláncokkal és karkötővel egészített ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Settimo Cielo (@7thheaven_italia) által megosztott bejegyzés

A Kegyetlen nyár a Freeform történetének legnézettebb sorozata, amely a második évaddal tér vissza.

Az antológiasorozat vadonatúj szereplőgárdával és rejtélyekkel várja a nézőket. A Cruel Summer következő fejezete egy idilli, vízparti városban játszódik a Csendes-óceán északnyugati részén, és egy összetartó tinédzserbarátság felemelkedését és bukását követi nyomon. Az évad három különböző idősíkból közelíti meg a történetet.

Biel legközelebb az Ursa Major című filmben lesz látható Kid Cudi és Xochitl Gomez oldalán, Mitchellt pedig legutoljára a 2022-es Keeping it real with Beverley Mitchell című sorozatban láthattuk.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még