Aktuális

Balesetben meghalt egy motoros Zala Vármegyében, az érintett útszakaszt lezárták

Először látták letartóztatása után Mick Jagger lányát

| Szerző: hirado.hu
A zenei legenda gyermekét Ibizán csukták le, miután többek között ellenállt a rendőri intézkedésnek.

Alig két héttel ezelőtt tartóztatták le és emeltek vádat Mick Jagger lánya ellen, aki egy görbe estéjén a spanyolországi Ibizán randalírozott, majd több rendőrre is rátámadt. Az 51 éves Jade agresszívvá és erőszakossá vált az őt megfékezni próbáló tisztekkel szemben, akiket egy elfajult vita miatt hívtak ki egy étterem dolgozói.

Jade és barátja a jelentés szerint alkohol és más tudatmódosító szerek hatása alatt állt. A brit–francia ékszertervező, lakberendező és egykori modell, Mick és Bianca Jagger lánya, állítólag ütötte-vágta, karmolta és rugdosta a rendőröket, akik próbálták lefogni őt.

Kapcsolódó tartalom

Az 51 éves Jade Jaggert 1215 fontra büntették, és kiengedték a börtönből. A „sztárcsemetét” láthatóan nem ijesztette meg a letartóztatás, alig néhány nappal az incidens után, már kéz a kézben lófrált szerelmével, a 31 éves Anthony Hinksonnal London utcáin.

Jade korábban kilenc évig élt házasságban Adrian Fillaryval, akitől 2021-ben vált el. Az ékszertervezőnek két gyermeke született korábbi partnerétől, a filmproducer Piers Jacksontól, a most 30 éves Assisi Lola és a 27 éves Amba Isis.

Ajánljuk még