Aktuális

Joe Biden feje koppant a helikopter ajtaján

A család ki nem állhatja Arnold Schwarzenegger szerelemgyerekét

| Szerző: hirado.hu
A színész gyerekei nem szeretik Arnold törvénytelen fiát.

Arnold Schwarzeneggert gyerekei vették körül a héten új Netflix-sorozatának, a Fubarnak a premierjén. A színészhez bújtak lányai, a 31 éves Christina és a 33 éves Katherine, utóbbi mellett állt Arnold veje, A galaxis őrzői sztárja, Chris Pratt, de Schwarzenegger szerelemgyereke, Joe Baena egyedül sétált a vörös szőnyegen.

Bár Schwarzenegger rendkívül közel áll mind az öt gyermekéhez, a Maria Shriverrel kötött házasságából származó négy gyerekének továbbra sincs semmi köze Baenához. Joe a színésznek a család egykori házvezetőnőjével, Mildred Baenával folytatott viszonyából született.

„Arnold és fia nagyon közel állnak egymáshoz, de hogy őszinte legyek, a többi gyerek nem szereti Joe-t. Kár érte, mert nagyon jó gyerek, és Arnold mindig is úgy bánt vele, mint a többi gyerekével. Valamilyen oknál fogva a többiek Joe-n vezetik le az apjuk bűnét”

– nyilatkozta egy bennfentes forrás.

A 25 éves Baena, aki Schwarzeneggerhez hasonlóan lelkes testépítő, a közösségi médiában posztolt egy fotót magáról a premieren, és megírta, mennyire büszke az apjára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joseph Baena (@joebaena) által megosztott bejegyzés

A fiú rajongói a kommentek között fejezték ki felháborodásukat a premier után. „Undorító, ahogy ezek a saját vérükkel bánnak. Teljesen figyelmen kívül hagynak valami miatt, amiben még csak nem is vagy hibás.”

Joe nem törölte a hozzászólásokat, de nem is reagált a Page Six megkeresésére a témában.

Kapcsolódó tartalom

Hollywoodi színészek ritkán mentesek bármiféle botránytól, és ez alól a Terminátor sztárja sem kivétel, akiről 2011-ben kiderült, hogy összeszűrte a levet egykori házvezetőnőjével. A nő, név szerint Mildred Patricia Baena 1997-ben megszülte a filmsztárral közös gyermeküket, a gond csak azzal volt, hogy Arnold a történtekkor házasságban élt Maria Shriverrel, aki szintén várandós volt abban az évben. A megcsalt feleség, amint tudomást szerzett a viszonyról és a szerelemgyerekről, szakított férjével, válásukat azonban csak tíz évvel később, 2021 decemberében mondta ki a bíróság.

Ajánljuk még