Baleset

Furgon karambolozott HÉV-szerelvénnyel, egy vágányon jár a vonat

Könnyfakasztó: Tina Turner sosem láthatta unokáit és dédunokáit

| Szerző: hirado.hu
Tina Turner két fiát eltemette, két örökbe fogadott fiával pedig évtizedek óta nem beszélt. Most kiderült, hogy két unokáját és öt dédunokáját sem ölelte soha magához.

Tina Turner május 24-én, hosszan tartó betegség után, 83 éves korában elhunyt otthonában, a svájci Küsnachtban, Zürich közelében. Míg a kollégák a barátok és sztárvilág is megható posztokkal búcsúztatta az énekesnőt, a szűk családról alig hallani valamit.

Tina Turner a Madison Square Gardenben (Fotó: MTI/AP/Ray Stubblebine)

A rock and roll királynője élete utolsó 28 évét második férjével, Erwin Bachhal töltötte, a Villa Algonquin nevű 76 millió dolláros villájukban. A gyermekeivel is alig-alig tartotta a kapcsolatot, örökbe fogadott fiaival, Ike Jr.-ral és Michaellel évtizedek óta nem beszélt, de anyagilag végig támogatta őket. Ahogyan két vér szerinti gyermeke, Craig és Roonnie életének sem volt szerves része.

A rokonok még alig heverték ki a díva fiainak halálát – Craig 2018-ban öngyilkos lett, Ronnie 2022-ben halt meg vastagbélrákban –, most már az elhidegült viszonyt sem tudják helyre hozni.

A Simply The Best énekesnője ugyanis a Page Six szerint sosem találkozott két unokájával és öt dédunokájával.

„A család nem tud felocsúdni a sokkból, hiszen nem is voltak tudatában, hogy Tina az utolsó években milyen beteg volt. Egyikünk sem hallott felőle már régen, annyira váratlan volt” – nyilatkozta Twanna Turner, az elhunyt énekesnő exférjének, Ike-nak a lánya, aki elárulta, hogy Tina Ronnie tavalyi temetésén sem vett részt.

Kapcsolódó tartalom

Úgy tudni, Tina Turner búcsúztatója Svájcban lesz, ahová csak a közeli barátok és rokonok kapnak meghívást. Csendes, visszafogott szertartásra készülnek, és ahogyan a díva végakaratában is áll, elhamvasztják a testét. A távolság miatt azonban szinte biztos, hogy Tina két örökbe fogadott fia és unokái nem fognak részt venni a temetésen.

Ajánljuk még