Aktuális

Foglyul ejtette a másfél éves kislányt a felforrósodott autó Dunaharasztiban, ami ezután történt, igazán emlékezetes marad

Kerekesszékbe kényszerült a rákkal küzdő Jane Fonda

| Szerző: hirado.hu
A 85 éves színésznőt kerekesszékben tolva látták a repülőtéren.

A legendás Jane Fonda, aki az elmúlt hónapokban rengeteget szerepelt a lapokban betegsége miatt, most tolószékben tolva látták a Los Angeles-i LAX repülőtéren.

Fonda egy fekete kabátban, hozzá illő nadrággal, egy fehér, gombos ingben és egy lila pulóverben ült a kerekesszékben. A kifogástalan megjelenését arany fülbevalóval, túlméretezett napszemüveggel és fekete csizmával egészítette ki.

Tolószékes debütálása kevesebb, mint egy évvel azután történt, hogy a színésznő nyilvánosságra hozta, hogy rákos és hat hónapja kemoterápiás kezelésekre jár.

„Szóval, kedves barátaim, van valami személyes dolog, amit szeretnék megosztani. Non-Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak nálam, és elkezdtem a kemoterápiás kezeléseket”

– írta a legendás művésznő az Instagramon. Jane Fonda elárulta, hogy ez egy nagyon jól kezelhető rák és az emberek 80 százaléka túléli a betegséget. Azt is elmondta, hogy a kemoterápia után nem érzi jól magát, de egy kis pihenés után már jobban van.

Jane 1960-ban kezdett el színészkedni a Broadway színpadán, majd nem sokkal később beindult a hollywoodi karrierje, amikor egy sor nagysikerű filmben játszott, köztük az 1963-as Vasárnap New Yorkban és az 1968-as Barbarellában.

Az 1970-es években két Oscar-díjat nyert a legjobb színésznő kategóriában, és a következő években számos más jelölést és díjat zsebelt be.

Amellett, hogy szenvedélyesen szeretett a filmvásznon szerepelni, a sztár évek óta rajongott a táncért és a fitneszért

Jane 1982-ben adta ki első edzésvideóját, amely a 20. század legnagyobb példányszámban eladott VHS-kazettája lett.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még