Legfrissebb

Orbán Viktor fogadta az UEFA vezetőit

Elhunyt a veterán színész

| Szerző: hirado.hu
John Beasley halálának szomorú hírét fia hozta nyilvánosságra.

79 éves korában elhunyt John Beasley, az Everwood és A Mandalóri sztárja. A gyászhírt a színész gyermeke osztotta meg a Facebookon. Halálának okát nem hozták nyilvánosságra.

„Tudod, hogy ez az élet része, de ettől még nem lesz könnyebb. Ma elvesztettem a legjobb barátomat. Azt mondják, soha nem szabad találkoznod a hőseiddel, mert kiderült, hogy nem olyanok, mint amilyennek gondoltad őket. Ez tévedés. Az én hősöm az apám volt. Köszönök neked mindent. Remélem sikerült büszkévé tennem téged.”

Beasley, aki az elmúlt három évtizedben számtalan filmben és sorozatban játszott, viszonylag későn, csak 40 éves korában kezdte meg profi színészi karrierjét.

Kapcsolódó tartalom

„Az volt a dolgom, hogy a családommal legyek. Két fiam van, akikre nagyon büszke vagyok és fontosabb volt, hogy apa legyek, hogy lássam őket felnőni” – válaszolta a színész 2020-ban arra a kérdésre, hogy miért kezdte ilyen későn a pályát.

John Beasley 1989-ben szerepelt először, nem sokkal később pedig már olyan nagysikerű mozikban játszott, mint a Mindent a győzelemért, Az apostol vagy A tábornok lánya. A színész sorozatokban is maradandót alkotott, szerepelt az Everwoodban, a Helyszínelőkben és A Mandalóriban is. Legutoljára az It Snows All the Time-ban és a Tűzgyújtóban láthattunk.

Ajánljuk még