Aktuális

Orbán Viktor fogadta az UEFA vezetőit

Bruce Springsteen nem nézett a lába elé, elterült a színpadon

| Szerző: hirado.hu
Bruce Springsteen jól van, miután május 27-én Amszterdamban fellépve csúnyán elesett. Az énekes a színpadon közlekedett, azonban néhány lépcsőfokot rosszul mért fel. Egy nagyot lépett, amikor hirtelen gitárjával a földre zuhant. A zenekar tagjai és a biztonságiak azonnal a segítésére siettek. Miután átadta gitárját, Bruce-t talpra állították, és mosollyal az arcán tovább folytatta a koncertet.

A 73 éves Bruce Springsteen a hétvégén Amszterdamban koncertezett az E Street Band nevű együttessel. A fellépés közben az énekes véletlenül rosszul lépett a színpadon lévő lépcsőkön, megbotlott és elesett. Zenésztársai és a biztonsági őrök is azonnal a segítségére siettek, szerencsére az ijedtségen kívül nem történt nagy baj – írja a HollywoodLife.

„Jó éjt mindenkinek!” – mondta tréfásan az énekes miután felsegítették, majd integetett a közönségnek. A zenész gyorsan világossá tette, hogy csak tréfál, amikor visszatért a mikrofonállványhoz, és készen állt az előadás folytatására. A tömeg nevetett és ujjongott, miközben Bruce jó hangulatban folytatta a koncertet az esés után.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még