Aktuális

Összeomlott egy lelátó, egy ember meghalt, több tucatnyian megsérültek a focimérkőzésen

Arnold Schwarzenegger: Bruce Willis a legnagyobb sztárként marad meg az emlékezetünkben

| Szerző: hirado.hu
Schwarzenegger őszintén megérti kollégáját, miért hozta meg élete egyik legnehezebb döntését.

Arnold Schwarzenegger megosztott néhány szívhez szóló szót régi barátjáról, Bruce Willisről, miután a színész nemrég visszavonult a színészkedéstől. Arnold és Bruce még a 90-es évek elején lettek üzleti partnerek, amikor megalapították Sylvester Stallonéval, Demi Moore-ral és Whoopi Goldbergger a Planet Hollywood nevű étteremláncot, a filmvásznon pedig együtt játszottak a 2010-es Feláldozhatók című filmben is.

Arnold a CinemaBlendnek az új Netflix-sorozatáról, a Fubarról beszélve említette meg egykori kollégáját, aki hozzá hasonlóan, akciósztárként aratta legnagyobb sikereit.

„Szerintem ő egyszerűen fantasztikus. Éveken át ő volt a legnagyobb durranás. És úgy gondolom, hogy a legnagyobb sztárként marad meg az emlékezetünkben”

– nyilatkozta Schwarzenegger, aki megérti, hogy Bruce miért döntött úgy, hogy visszavonul a filmezéstől, bár mint fogalmazott, az akciósztárok igazán sosem mennek nyugdíjba, valahogy mindig újratöltődnek.

Sajnos ez Willis esetében nem egy valós forgatókönyv, miután az affáziával diagnosztizált színész állapota az elmúlt egy évben is jelentősen romlott. A család februárban közleményben adott tájékoztatást a 68 éves színész egészségi állapotáról, 11 hónappal azután, hogy nyilvánosságra hozták, hogy afáziát diagnosztizáltak nála, egy nyelvi rendellenességet, amely befolyásolja a kognitív képességeit. Mint kiderült, Bruce frontotemporális demenciában szenved.

Kapcsolódó tartalom

A betegség a demenciás betegségek egy ritkább válfaja, mely olyan agyi rendellenességeket jelent, melyek az agy homloklebenyét és/vagy a halántéklebenyét érinti. Ezek az agyterületek felelősek a személyiségért, a viselkedésért, a beszélt nyelvért és annak megértéséért.

Ajánljuk még