Baleset

Két autó ütközött, lezárták a főutat

Örömhírt jelentett be az Utódlás sztárja

| Szerző: hirado.hu
A népszerű sorozat színésznője világra hozta első gyermekét.

A Succession, avagy magyarul az Utódlás sztárja a legnagyobb titokban megszülte férjével, a humorista Dave Lawsonnal közös első gyermekét.

Az ausztrál színésznő az Instagramon keresztül hozta nyilvánosságra az örömhírt és még egy fotót is megosztott, ahogy újszülöttjét tartja a kezében, miközben az Utódlás évadzáróját nézték együtt a tévén.

„Nehéz kifejezni, hogy mit jelentett nekem ez a sorozat. A helyek, ahová eljutottam, a hatalmas tehetségek, akikkel együtt dolgozhattam…megszakad a szívem, hogy mindennek vége”

Sarah a továbbiakban úgy jellemezte a kritikusok által is dicsért sorozatot, mint „karrierje csúcspontját, amit kétségkívül nehéz lesz felülmúlni”.

„Most néztem meg az utolsó évad utolsó epizódját, az Utódlás megváltoztatta az életemet. De az életem ismét változáson megy keresztül. Köszönöm a sok szeretetet és támogatást.”

A 35 éves színésznő márciusban, az HBO sorozatának premierjén hozta nyilvánosságra, hogy gyermeket vár. A színésznő akkor 32 hetes terhes volt, és elmondta, hogy az Emmy-díjas sorozat forgatása alatt rejtegette gömbölyödő pocakját.

Snook és Lawson hat év barátság után 2020-ban kezdtek randizni. A férfi még abban az évben megkérte a színésznő kezét, pár hónappal később pedig egybekeltek.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még