Megrázó

Nem találta meg Suhajda Szilárdot a mentőcsapat, a keresést befejezték

Andie MacDowell korát meghazudtoló formában, először látták mióta betöltötte a 65-öt

| Szerző: hirado.hu
Kétségtelen, hogy a színésznő irigylésreméltóan öregszik.

Andie MacDowell egy hónappal ezelőtt betöltötte a 65. életévét, ami ugyan az Egyesült Államokban a nyugdíjkorhatár, de a színésznő simán letagadhatna egy-két évtizedet a korából.

Andie MacDowell. EPA/CAROLINE BREHMAN

Az Idétlen időkig szépsége a 80-as években robbant be Hollywoodba és sokáig ő volt a kor legbájosabb színésznője, hosszú, göndör hajával és porcelán bőrével. Ezt azonban még mindig elmondhatja magáról.

Védjegye, gyönyörű göndör tincsei még mindig lágyan omlanak a vállára, de időközben őszre váltott, pontosabban kihajította a házából az összes hajszínező terméket. Ami pedig a ráncokat illeti, az a néhány szarkaláb kifejezetten jól áll a színésznőnek.

Kapcsolódó tartalom

„Érdekes, éppen hogy fiatalabbnak érzem magam attól a ténytől, hogy ősz vagyok. Miért? Valamiféle erőt ad a viselése. Először izgultam, aztán ahogy eltelt egy kis idő, egyre inkább azt éreztem, hogy őszintébb vagyok a környezetemben élőkkel és önmagammal.”

A időtlen szépségű Andie a koronavírus-járvány alatt lányai unszolására hagyott fel a hajfestéssel, bár akkor még nem tudta, hogy mennyire megszereti új külsejét.

Ajánljuk még