Rendkívüli

Tudják, hol van Suhajda Szilárd, hajnalban indult a keresőcsapat

Kiderült Tina Turner halálának oka

| Szerző: hirado.hu
Elhunyt szerdán 83 éves korában Tina Turner legendás amerikai énekesnő.

Egy nappal halála után nyilvánosságra hozták Tina Turner halálának okát. A tájékoztatás szerint a rock’n’roll királynőjeként emlegetett énekesnő természetes halált halt Zürich közelében található 76 millió dolláros otthonában.

Turner képviselője korábban elárulta, hogy az énekesnő „hosszas betegséggel” küzdött, de további részleteket nem közölt.

„Mély szomorúsággal tudatjuk Tina Turner halálát. Zenéjével és az élet iránti határtalan szenvedélyével rajongók millióit varázsolta el világszerte. Ma egy kedves barátunktól búcsúzunk, aki a legnagyobb művét hagyja ránk: a zenéjét.”

Kapcsolódó tartalom

Tina Turner halálának híre megrázta az egész világot, ám a rock and roll királynőjének egészségügyi problémái nyílt titoknak számítottak.

Az énekesnő betegségek sorát szenvedte el. Többek között agyvérzést, rákot, valamint veseelégtelenséget, ami miatt 2017-ben transzplantációra is szüksége volt.

Tina Turner a világ egyik legnépszerűbb énekesnője volt, aki több mint 200 millió lemezt adott el, s bekerült a Guinness-rekordok Könyvébe is, mert több koncertjegyet adott el, mint bármely más szólista a szórakoztatóipar addigi történetében.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még