Aktuális

Hajtóvadászat! Kettős gyilkos szökött meg a börtönből

Katalin hercegné elegáns Barbie-nak öltözött, és mindenki imádja

| Szerző: hirado.hu
A határozottságot és nőiességet sugalló nadrágkosztümök 2023-ban is divatosak, melyeknek a walesi hercegné is nagy rajongója.

Való igaz, hogy a nadrágkosztüm, valamint a blúz és blézer kombinációkban sokan nem látják a lehetőségeket, azonban a kosztüm főnixként éledt újra poraiból az utóbbi években. A mai darabok egyáltalán nem a régi „egyenruha” érzetet sugározzák magukból, a fazonok, színek, anyagok vidám kombinációi igazán elegáns, játékos és üde megjelenést kölcsönözhetnek viselőjüknek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Mountbatten-Windsors Fan (@themountbattenwindsors) által megosztott bejegyzés

Nem meglepő hát, hogy Katalin hercegné gardróbja is telis-tele van ilyen ruhadarabokkal. A hercegné a minap felújította kicsit régi babarózsaszín Alexander McQueen nadrágkosztümjét, amelyet a
Royal Foundation Centre for Early Childhood rendezvényére vett fel.

A walesi hercegné előszeretettel viseli újra azokat a ruhadarabokat, amelyeket már korábban felvett. A rózsaszín nadrágkosztüm például éppen egy évvel ezelőtt volt rajta először, akkor fehér felsővel és rózsaszín tűsarkúval kombinálta.

Mivel a nyári napok gyorsan közelednek, van egy olyan érzésünk, hogy hamarosan még több szemet gyönyörködtető rózsaszínű pillanatot láthatunk a hercegnétől.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még