Aktuális

Ma 15 órától Kormányinfó

Nem titok többé, hogy mi történt Tom Hanksszel a vörös szőnyegen

| Szerző: hirado.hu
Tom Hanks az Asteroid City című film premierjén mosolygott a kameráknak gyönyörű felesége, Rita Wilson oldalán egészen addig, amíg egy idegen oda nem lépett hozzájuk.

Mindenki azt találgatta, hogy mi történt a kiabáló Tom Hanksszel és Rita Wilsonnal a vörös szőnyegen. A pár kedélyesen andalgott Cannes vörös szőnyegén, amikor egy férfi lépett oda hozzájuk és úgy tűnt heves vitatkozásba kezdtek.

A Forrest Gump sztárjának felesége egyszer, s mindenkorra tisztázta a helyzetet és elmondta miről szólt a kívülről agresszívnak tűnhető veszekedés.

„Ezt úgy hívják, amikor emberek nem hallanak. Óriásii hangzavar volt. Mit mondtál? Hova menjünk? De ettől nem fogynak a sztorik! Szép próbálkozás”

– zárta rövidre a témát Rita Wilson.

Fotó: Instagram/@ritawilson

A látszólag heves szóváltás során a 66 éves Tom Hanks és a fesztivál egyik alkalmazottja hevesen vitatkoznak és gesztikulálnak egymás felé. A színész ujjával mutogatott a fiatalemberre, és barátságtalan arckifejezéséből ítélve úgy tűnt, hogy Hanks ki volt kelve magából.

A vitához Rita Wilson is csatlakozott, aki férjéhez hasonlóan szigorú arcot vágott és hevesen mutogatott.

Tom Hanks a Bossom Buddies vígjátéksorozat forgatásán találkozott először Ritával még 1981-ben. A két színész kapcsolata eleinte barátságnak indult, végül öt évvel az első találkozásuk után hivatalosan is egy párként mutatkoztak a nyilvánosság előtt. Rita és Tom 1988-ban házasodtak össze, két közös fiuk született, a 32 éves Chet és a 27 éves Truman. A színésznek további két gyermeke született előző házasságából, a 45 éves Colin és a 41 éves Elizabeth.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még