Fontos

Szijjártó Péter: Az Európai Bizottság jóváhagyta az új paksi blokkok építéséről szóló szerződésmódosítást

Könnyfakasztó sorokkal búcsúzik a sztárvilág Tina Turnertől

| Szerző: hirado.hu
Elhunyt szerdán 83 éves korában Tina Turner legendás amerikai énekesnő. A tájékoztatás szerint a rock’n’roll királynőjeként emlegetett Tina Turner hosszú betegség után, Zürich közelében található otthonában halt meg.

Hollywood legnagyobb sztárjai gyászolják Tina Turner elvesztését. Az énekesnő 83 éves korában, hosszú betegség után hunyt el, a gyászhírt az előadóművész egyik képviselője hozta nyilvánosságra.

„Mély szomorúsággal tudatjuk Tina Turner halálát. Zenéjével és az élet iránti határtalan szenvedélyével rajongók millióit varázsolta el világszerte. Ma egy kedves barátunktól búcsúzunk, aki a legnagyobb művét hagyja ránk: a zenéjét.”

Tina Turner halálának híre megrázta az egész világot, Hollywood legnagyobb sztárjait is, akik a közösségi médián keresztül adóztak a legendás énekesnő előtt.

Angela Bassett, aki az 1993-as Tina filmben személyesítette meg az énekesnőt, megható sorokkal emlékezett meg a legendáról:

„Ezek voltak hozzám az utolsó szavaid: Sosem utánoztál engem, helyette mélyen a lelkedbe néztél, és megtaláltad a saját belső Tinádat. Az egész énjét nekünk adta. Tina Turner olyan ajándék, amely egyszerűen a legjobb. Angyalok éneklik neked, hogy nyugodj békében királynő.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Angela Bassett (@im.angelabassett) által megosztott bejegyzés

Ciara a Twitteren keresztül búcsúzott: „A mennyország egy újabb angyallal gazdagodott. Pihenj meg a Paradicsomban Tina Turner. Köszönjük, hogy mindannyiunkat inspiráltál.”

Piers Morgan brit újságíró és műsorvezető így gyászolt: „Nyugodj békében Tina Turner. Egyszerűen a legjobb.”

Az NBA legenda, Magic Johnson szintén a közösségi médián keresztül gyászolta az énekesnő elvesztését.

„Minden idők egyik legnagyobb előadója, a rock and roll legendás királynője, Tina Turner. Ő taposta ki az utat olyan nagyszerű énekesek előtt, mint Janet Jackson és Beyoncé. Ez az ő legnagyobb öröksége, szelleme tovább él a jelen és a jövő énekeseiben. Nyugodj békében.”

Beyoncé, akinek egyszer már volt szerencséje egy színpadon állni Turnerrel a 2008-as Grammy-díjátadón, szintén a közösségi médián keresztül búcsúzott:

Beyoncé és Tina Turner a színpadon az 50. Grammy-díjátadón Los Angelesben 2008. február 10-én (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

„Végtelenül szeretlek. Elmondhatatlanul hálás vagyok az inspirációdért, és azért, ahogyan az utunkat egyengetted. Te vagy az erő és a szenvedély megtestesítője. Szerencsések vagyunk, hogy tanúi lehettünk az egyedülálló személyiségednek és tehetségednek, ami örökre velünk marad. Köszönünk neked mindent.”

Elvis Presley özvegye, Priscilla Presley így gyászolt: „Elvis egyik kedvenc előadója. Amikor színpadra lépett, az tiszta varázslat volt. Figyelemre méltó örökséget hagyott hátra, és mindenkinek nagyon fog hiányozni.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Priscilla Presley (@priscillapresley) által megosztott bejegyzés

Tina Turner a világ egyik legnépszerűbb énekesnője volt, aki több mint 200 millió lemezt adott el, s bekerült a Guinness-rekordok Könyvébe is, mert több koncertjegyet adott el, mint bármely más szólista a szórakoztatóipar addigi történetében.

Ajánljuk még