Aktuális

Ma 15 órától Kormányinfó

Hosszas betegség után 28 évesen elhunyt az egykori gyereksztár

| Szerző: hirado.hu
Samantha Weinstein két és fél évig küzdött a betegséggel, halálának hírét családja jelentette be.

A Carrie színésznője, Samantha Weinstein 28 éves korában meghalt, miután két és fél évig küzdött petefészekrákkal.

A karrierjét gyereksztárként kezdő Samantha halálának hírét a színésznő édesapja erősítette meg.

„Sam maga volt a napsugár. Tele volt pozitív energiával, minden szobát, ahová csak belépett, beragyogott. Mindenki életét megváltoztatta.”

A színésznő szülei később két fotót osztottak meg Samantháról, a posztban pedig részletesen meséltek lányuk küzdelméről: „Sam május 14-én 11:25-kor halt meg szerettei körében a torontói Margit hercegnő Kórházban. Két és fél év rákkezelés és a rövid élet ellenére, ami adatott neki, több mindent tudott az életről, mint a legtöbb ember valaha is fog. Ő most elindulta a következő kalandjára.”

Samantha nyolc éves kora óta szerepelt a kamerák előtt, egyik legismertebb szerepe a 2013-as Carrie-ben volt Chloe Grace Moretz és Julianne Moore oldalán. Sam később belekóstolt az éneklésbe is és számtalan meséhez adta a hangját, egészen halála napjáig szinkronizált.

A színésznő utoljára május 1-jén adott hírt magáról a közösségi médiában, akkor újdonsült férjével, Michael Knutsonnal közös nászútját élvezte. A pár tavaly októberben állt oltár elé.

Samanthát 25 éves korában diagnosztizálták a betegséggel, ettől kezdve rendszeresen dokumentálta a rákkal vívott harcát az Instagramon.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még