Fontos

Szijjártó Péter: Az Európai Bizottság jóváhagyta az új paksi blokkok építéséről szóló szerződésmódosítást

Csodával határos, ami a megégett arcú műsorvezetővel történt

| Szerző: hirado.hu
A horrorbaleset okozta égési sérüléseknek már nyoma sincs Jay Leno arcán.

„Jól vagyok, minden rendben. Amikor az ember közszereplő, még hálásabb a szerencséjéért. Panaszkodni biztosan nem fogok, hiszen az emberekkel nap mint nap rossz dolgok történnek” – nyilatkozta a híres tévés műsorvezető, Jay Leno a Page Sixnek.

A Tonight Show című ikonikus amerikai tévéműsor egykori házigazdáját tavaly novemberben szállították kórházba, miután szerelés közben lángra kapott az egyik veterán autója.

Leno minden égési sebe harmadfokú volt, és óriási fájdalmai voltak. Két műtéten is átesett a baleset után, sebészi kimetszéssel és transzplantációs eljárással eltávolították az egészségtelen szöveteket a sebgyógyulás elősegítése és a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében.

Kapcsolódó tartalom

Ami szinte csodával ér fel, hogy a gyógyulása gyors volt, ami szokatlan az ilyen sérülések esetén. Leno azt is elárulta, hogy már fizikoterápiára sem kell járnia, és teljesen visszatérhetett a régi életéhez.

A 73 éves Jay Leno gyűjti a veterán autókat. A műsorvezető 1976 óta szerepel képernyőn. Több mint húsz éven át vezette a The Tonight Show-t az NBC amerikai televíziónál.

Ajánljuk még