Fontos

Nagy bejelentésre készülhet DeSantis – Trumppal veheti fel a harcot?

Mindenki azt találgatja, mi történt a kiabáló Tom Hanksszel és feleségével a vörös szőnyegen

| Szerző: hirado.hu
A pár egy alkalmazottat szidott le a Cannes-i Filmfesztiválon.

Tom Hanks az Asteroid City című film premierjén mosolygott a kameráknak gyönyörű felesége, Rita Wilson oldalán, amikor egy ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk.

Az összeszólalkozásról készült fotókon látszik, ahogy a 66 éves Tom Hanks és a fesztivál egyik alkalmazottja hevesen vitatkoznak és gesztikulálnak egymás felé. A színész ujjával mutogatott a fiatalemberre, és barátságtalan arckifejezéséből ítélve, akármi is történt, Hanks láthatóan ki volt kelve magából.

A vitához Rita Wilson is csatlakozott, aki férjéhez hasonlóan szigorú arcot vágott és hevesen mutogatott, azonban nem világos, hogy miről beszélgettek.

Kapcsolódó tartalom

Az incidens ellenére Tom és Rita végül folytatták útjukat a vörös szőnyegen és a később készült fotókat elnézve, a párnak sikerült maga mögött hagynia a vitát.

Tom Hanks a Bossom Buddies vígjátéksorozat forgatásán találkozott először Ritával még 1981-ben. A két színész kapcsolata eleinte barátságnak indult, végül öt évvel az első találkozásuk után hivatalosan is egy párként mutatkoztak a nyilvánosság előtt. Rita és Tom 1988-ban házasodtak össze, két közös fiuk született, a 32 éves Chet és a 27 éves Truman. A színésznek további két gyermeke született előző házasságából, a 45 éves Colin és a 41 éves Elizabeth.

Ajánljuk még