Fontos

Nagy bejelentésre készülhet DeSantis – Trumppal veheti fel a harcot?

Matt Damon felvállalta élete legnagyobb baklövését

| Szerző: hirado.hu
A színész visszautasított egy szerepet több, mint tíz évvel ezelőtt, amit azóta is nagyon bán.

Matt Damon egyszerűen nem tud túljutni azon, hogy a 2000-es években visszautasította az Avatar főszerepét. A sztár akkor éppen egy új Bourne-filmen dolgozott, így egyszerűen nem tudta volna összeegyeztetni a munkát James Cameronnal. Mattnek egyébként a rendező a film profitjának tíz százalékát is felajánlotta, ha rábólint Jake Sully karakterére, mely végül Sam Worthingtonnál landolt.

Matt bár 250 millió dollárral lenne most gazdagabb, nem beszélve a folytatásokról, de nem is a pénz, hanem a kritikai elismerés miatt bánja, hogy kihagyta a lehetőséget.

“Ez volt életem legnagyobb ballépése”

– mondta Damon az Entertainment Tonightnak a Stella Artois promóciós rendezvényén, amin az Avatar női főszereplőjével, Zoe Saldanával vett részt.

A színész az egekig magasztalta a színésznőt, aki az Avatar és a Marvel-filmjei már kétmilliárd dolláros bevételt hoztak a mozikasszáknál.

Kapcsolódó tartalom

“Már vagy ötven filmben szerepeltem Zoe, de még egyik sem hozott egymilliárd dollárt”

– panaszolta Damon.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznek egyébként nem lehet oka panaszra, hiszen olyan filmekben szerepelt, mint a Good Will Hunting, a Mentőexpedíció, a Bourne-filmek, és a Ryan közlegény megmentése, vagy éppen a legújabb Air, de persze lenne még mit sorolni.

Ő a világ egyik legnagyobb mozisztárja, ideje ezen túltennie magát.

Ajánljuk még