Aktuális

Hétvégén változik a H5-ös HÉV közlekedési rendje

Évek óta az utcán él, egyre rosszabb állapotban van a sorozatsztár exfelesége

| Szerző: hirado.hu
Loni Willison évek óta az utcán él, az egykor sikeres fitneszmodellre rá sem ismerni.

Pár éve még a világsztárok gondtalan csillogó életét élte, ma már a mindennapi betevőért kéreget, és hajléktalanként él az egykori modell. A tragikus történet a 39 éves Loni Willisoné, aki egykor a Baywatch jóképű sztárjának, Jeremy Jacksonnak a felesége volt.

A fürdőruhamodell 2012-ben ment feleségül a sorozatban David Hasselhoff fiát alakító Jacksonhoz, akitől két évvel később elvált, miután férje részegen többször bántalmazta. A modell élete a válás után fenekestül felfordult, komoly drogproblémákkal és mentális betegséggel küzdött, majd vagyonát is elvesztette, és már 2016 óta az utcán él a Los Angeles-i Venice Beach környékén.

Lonin már többen próbáltak segíteni, azonban sem tiszta ruhát, sem szállást nem fogad el segítségképpen, az őt rendszeresen felkereső újságíróknak pedig mindig elmondja, hogy nem vár el senkitől semmit. Most az X17 Online egyik munkatársa elegyedett szóba a bevásárlókocsit tologató Willisonnal, aki egyértelműen volt férjét tette felelőssé azért, amiért ilyen fordulatot vett az élete:

„A volt férjem a hibás. Az hogy férjhez mentem, majd elváltam. Alaposan eltervezte, hogy tönkretesz!”

– mondta az egykori modell, akinek egészségügyi állapota kétségbeejtő. Mint mondta, a gyomra állandóan elviselhetetlenül fáj, ujjai pedig rosszul összeforrt törésekről árulkodnak.

Kapcsolódó tartalom

Loni, aki korábban az ausztrál Fitt magazin címlaplánya is volt, akkor indult el végleg a lejtőn, amikor egy plasztikai sebészeti klinika asszisztensi állásából kirúgták, majd egy ingatlanos cégnél helyezkedett el, ahol nem kapta meg a fizetését.

Loni Willison és Jeremy Jackson (Fotó: Amanda Edwards/WireImage)

Miután nem tudta fizetni az albérletét és a számláit, 2016-ban végül kilakoltatták, azóta pedig az utcán él. Egykori rajongói fel sem ismernék, hiszen platinaszőke tincseit rövidre vágatta, több foga is hiányzik, ráadásul a kábítószer, a cigaretta és az alkohol is látványos nyomot hagytak az egykori szépségén.

Mentális betegsége ekkortájt úgy elhatalmasodott rajta, hogy egy időben arról is meggyőzte magát, hogy lakásában valaki elektromos árammal kínozta. Utóbbi történethez a mai napig is ragaszkodik, állítólag ezen szörnyű élményi miatt nem hajlandó hajléktalanszállásra menni, sőt semmilyen olyan épületet nem közelít meg, ahol van áram.

Ajánljuk még