Rendkívüli

Halálos magyar buszkarambol Szlovákiában: megérkeztek a képek a helyszínről, további részletek

Chuck Norris megható sorokkal köszöntötte 102 éves édesanyját

| Szerző: hirado.hu
Az akciófilmsztár a szívéhez két közel álló édesanyát ünnepelt a hétvégén.

A Walker, a texasi kopó sztárja két fotót osztott meg a hétvégén, az egyiken 102 éves anyjával, Wilmával, a másikon pedig feleségével, Gena O’Kelley-vel látható.

„Boldog anyák napját! A csodálatos anyukámnak, Wilmának és a csodálatos feleségemnek, Genának”

– áradozott a színész egy Facebook-posztban. „Mindkettőtöket jobban szeretlek, mint azt szavakkal ki tudnám fejezni, és mindennap hálát adok Istennek kettőtökért.”

Kapcsolódó tartalom

Wilma Norris Knightnak nem volt könnyű az élete: szegénységben nőtt fel a nagy gazdasági világválság idején, és elszenvedte két férje, egy mostohafia és saját fia, Chuck öcsének, Wielandnek halálát, aki a vietnami háborúban halt meg, valamint két unokája is elhunyt.

Az Oklahomában született nő elárulta, hogy egyedülálló anyaként nevelte fel három fiát, többször küzdött a rákkal, és élete során mintegy harminc műtéten esett át.

Norris, aki fekete öves Tang Soo Do, brazil jiujitsuban és dzsúdóban számos harcművészeti bajnokságot nyert, miután az Egyesült Államok légierejében szolgált.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chuck Norris (@chucknorris) által megosztott bejegyzés

Barátja, Bruce Lee hívta meg, hogy játssza el A Sárkány útja (1972) című film egyik főgonoszát, ami további filmes és televíziós szerepekhez vezetett.

Önéletrajza szerint olyan filmekben szerepelt mint a Magányos farkas (1983), a Delta kommandó (1986) és A Tűzjáró (1989), valamint a hosszú ideig futó sorozat, a Walker, a texasi kopó (1993–2001).

Norris 1998-ban vette feleségül a nála 23 évvel fiatalabb modellt, Genát, akitől ikergyermekei, a most 21 éves Danilee és Dakota születtek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chuck Norris (@chucknorris) által megosztott bejegyzés

A színésznek az ikreken kívül további három gyermeke született. Középiskolai szerelmétől, Dianne Holechektől a 60 éves Michael és az 57 éves Eric, valamint egy meg nem nevezett nőtől született még egy lánya is, Dina, aki már 59 éves.

Ajánljuk még