Fontos

Az OMSZ szerint rossz döntés volt nem életveszélyesnek minősíteni Gálvölgyi János állapotát

Meghan Markle álbajuszban? Üzent a rejtélyes alak Károly király koronázásáról

| Szerző: hirado.hu
Kiderült, ki volt a rejtélyes férfi a koronázási ceremónián.

Sir Karl Jenkins walesi zeneszerzőt nagyon meglepte, amikor az internetezők azt gondolták róla, hogy ő Sussex hercegnéje álruhában.

„Meghan, nem csapsz be minket” – írták többen is egy rejtélyes idős férfiról készült fotó mellé, annak ellenére, hogy már jóval Károly koronázása előtt bejelentették, hogy a hercegné nem utazik férje oldalán az Egyesült Királyságba a jeles eseményre.

Karl Jenkins 79 éves walesi zeneszerző, akinek egyik komponált dalát játszották a ceremónia alatt, most a TikTokon üzent az internetezőknek, akik a róla készült felvételt látva úgy gondolták, hogy Meghan álruhában.

@karljenkinsofficial Sir Karl Jenkins sets the record straight on his attendance at the coronation. #fyp #coronation #disguise #karljenkins ♬ Jenkins: Adiemus – Karl Jenkins

„Igencsak meglepett, hogy néhányan azt gondolták, hogy Meghan Markle vagyok álruhában. Valaki azt írta, azért voltam ott, hogy ellopjam a koronaékszereket. Mindig így nézek ki. Ó, és a bajuszom… 18 éves korom óta megvan. Akkoriban nagyon divatos volt. Szóval ez vagyok én. Semmi baljóslatú vagy meglepő nincs benne!”

– mondta az ősz hajú férfi, akiről kackiás bajsza, borzos üstöke és nagy, arcát eltakaró szemüvege miatt hitték, hogy valójában a sussexi hercegné, aki titokban beosont a Westminster-apátságba.

A férfi nemrég a BBC-nek adott interjúban elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetés számára, hogy részt vehetett a koronázáson. „A walesi kultúrát foglalja össze a hárfa, és III. Károly király mindig is támogatta a walesi zenét” – mondta a 79 éves Jenkins az általa komponált műről, amely a koronázási ceremónia alatt csendült fel.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még