Fontos

Elnöki hivatal: Dróntámadást indítottak Kijev ellen, a légvédelem akcióba lépett

Hollywoodi csillagot kapott Carrie Fisher

Posztumusz csillagot kapott csütörtökön Carrie Fisher, a Star Wars néhai sztárja a hollywoodi Hírességek sétányán május 4-e, a Star Wars-nap alkalmából.

A csillagot lánya, Billie Lourd vette át, akinek ruháján anyja képmása volt nyomtatva. A csillagra pedig anyja által kedvelt csillámport szórt.

Az eseményen jelen volt Fisher egykori filmbeli partnere, Mark Hamill is. „Meghatározó szerepet játszott személyes és szakmai életemben, ami nélkül mindkettő jóval üresebb volna. Makrancos lett volna? Nagy elvárásai lettek volna? Kétségtelen! De minden fakóbb és érdektelenebb lett volna, ha nem az a barát lett volna, aki volt” – idézte fel emlékeit Hamill.

Billie Lourd amerikai színésznő, a néhai édesanyjának, Carrie Fishernek a nevét viselő csillag avatási ünnepségén, egy őt ábrázoló ruhában, a Hollywoodi hírességek sétányán (Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)

A ceremónián sokan a népszerű űropera jelmezeibe öltözködtek, sőt a két droid, C-3P0 és R2-D2 is jelen volt.

A 2016 decemberében, 60 évesen elhunyt Fisher Leia hercegnőt, Luke Skywalker (Hamill) jedi lovag testvérét és Han Solo (Harrison Ford) szerelmét alakította a Csillagok háborújában. Hamill és Ford már rendelkeznek saját csillaggal a sétányon. A három filmsztár csillaga egyébként annak a helynek a közelében található, ahol a Csillagok Háborúját első alkalommal bemutatták 1977-ben.

Kapcsolódó tartalom

A hollywoodi Hírességek sétánya több mint 2700 csillaggal 1960 óta tiszteleg a szórakoztatóipar nagyjai előtt.

Ajánljuk még