Baleset

Rendőrautó és villamos ütközött össze

Szóhoz sem jutott a Gandalfnak öltözött férfi, amikor szembe találta magát a Gyűrűk Ura színészével

| Szerző: hirado.hu
A rajongó sem hitt a szemének, amikor összetalálkozott a Gyűrűk Ura híres színészével.

Egy brit férfi élete legjobb és legemlékezetesebb születésnapját ünnepelte, amikor barátaival egy Gyűrűk Ura tematikájú kocsmatúrán vettek részt, az utcán sétálva pedig nem másba, mint Sir Ian McKellenbe botlottak. A legendás színész hat filmben alakította a varázsló Gandalfot, a karaktert, aminek a születésnapját ünneplő férfi is beöltözött.

@.scarletlearmonth Replying to @Squee @ben @Angel Hornsby-Smith – creds to felix spencer for capturing this very special moment! #birthdaygandalf #sirianmckellan #ianmckellen #bristol #gandalf #lordoftherings ♬ original sound – scarletlearmonth

A mostanra vírusként elterjedt videóban, amelyet már több mint 3,5 milliószor nézték meg, a 22 éves Ben Coyles látható, amint szürke Gandalfnak öltözve beszélget és kézen fogva sétálgat a 83 éves színésszel, akivel a búcsúzáskor egy közös fotót is készítettek.

„A kocsmatúra utolsó előtti állomásán voltunk, amikor valaki odajött mögém és megkérdezte, hogy Gandalf barátunk szeretne-e találkozni az igazi Gandalffal. Először azt hittem csak viccel, de aztán rámutatott egy férfire nem messze tőlünk. Eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy tényleg Ian McKellent látom” – mesélte Ben egyik barátja, aki hozzátette, hogy a színész nagyon udvarias és kedves volt és őszintén látszott rajta mennyire izgatott, hogy egyik kedvenc filmjének rajongóival találkozhat.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még