Baleset

Három személyautó ütközött a fővárosban, torlódik a forgalom

Hetek óta elmegyógyintézetben kezelik az egykori gyereksztárt

| Szerző: hirado.hu
A színésznőt még márciusban helyezték pszichiátriai megfigyelés alá.

Amanda Bynes még mindig elmegyógyintézetben van, miután meztelenül bolyongott Los Angeles utcáin három héttel ezelőtt. Egy szemtanú úgy nyilatkozott a TMZ-nek, hogy Amanda ruha nélkül leintett egy autót és azt mondta a sofőrnek, hogy épp pszichotikus epizódja van, majd saját maga hívta a mentőket.

Az egykori színésznőt állítólag nem kényszerítik arra, hogy az intézetben maradjon, barátai szerint Amanda döntött úgy, hogy marad, mert még nem áll készen a távozásra. A 36 éves Amanda nem akar beszélni senkivel, se családtaggal, se baráttal, se orvossal, és az sem világos, hogy emlékszik-e arra a napra, amikor Los Angelesben bolyongott.

Kapcsolódó tartalom

Bynest korábban bipoláris zavarral diagnosztizálták, és valószínűleg napokig az utcán kóborolt, mielőtt hívta a mentőket.

Amanda exvőlegénye, Paul Michael a Page Sixnek elmondta, hogy az egykori gyereksztár egy ideje nem szedte a gyógyszereit. Bynes pszichiátriai epizódja majdnem napra pontosan egy évvel azután történt, hogy megszüntették a nyolc évig tartó gondnokságot.

Hollywood, 2009. március 12., Amanda Bynes amerikai színésznő (Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer)

Amanda Bynes az egyik legfényesebb csillaga lehetett volna Hollywoodnak, tinikori filmjei mind sikeresek voltak, azonban a most 36 éves színésznő hosszú éveken át drogproblémákkal küzdött, 2014-ben pszichiátrián is kezelték.

A Miről álmodik a lány? és a Micsoda srác ez a lány sztárja 2013-ban egy Twitter-üzenetben jelentette be, hogy 24 évesen visszavonul a színészettől, éppen abban az évben, amikor gondnokság alá helyezték. Bynes később, egy 2018-as interjúban elárulta, hogy önértékelési problémái miatt hagyta el Hollywoodot.

Kapcsolódó tartalom

Amanda 2014-ben elkezdett egy divattervezői iskolát, amit közel öt év után sikerült befejeznie, majd zenei karrierre váltott, és 2021-ben kiadott két rapszámot, a másodikat egy hónappal azután, hogy hivatalosan megszűnt a gondnoksága.

Amanda azután kezdett visszaesni, hogy tavaly szakított vőlegényével. A színésznő akkor kozmetikusnak tanult volna, de tovább romlott mentális állapota.

Ajánljuk még