Repülőgép-baleset

Felszállás után lezuhant és a kifutópályának csapódott a repülő, ketten meghaltak

Jane Seymour 72 évesen is bombanő, vajon hogyan csinálja?

| Szerző: hirado.hu
A színésznő elárulta milyen trükköt vet be annak érdekében, hogy évtizedekkel fiatalabbnak tűnjön a kamerák előtt.

Az egykori Bond-lány, Jane Seymour 72 évesen is pimaszul fiatalosan néz ki a képernyőn, és mindezt egy általa kifejlesztett világítási technikának köszönheti. A színésznő a trükköt „Jane iglujának” nevezi.

Jane Seymour a 61. Monte Carlo Filmfesztiválon 2022. június 20-án. (Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

„Amint felső megvilágítás éri az arcomat, a szemem alatti táskák szinte kiáltanak, hogy hé itt vagyunk! Szóval nálam csak olyan fény jöhet szóba, ami szemből világít meg. Nagyon sok filmet forgattam már, éppen ezért pontosan tudom, hogy milyen megvilágítás áll nekem a legjobban”

– magyarázta Seymour, akit Roger Moore oldalán ismert meg a világ az 1973-as Élni és halni hagyni című James Bond-filmben.

Roger Moore és Jane Seymour a James Bond Élni és halni hagyni című filmben 1973. február 8-án. (Photo by Milne/Express/Hulton Archive/Getty Images)

Jane Seymour ezután az Egyesült Államokat is meghódította, összesen 150 tévésorozatban és filmben szerepelt, amelyek közül a legismertebb talán a hat évadot megélt, itthon is nagy népszerűségnek örvendett Quinn doktornő.

Kapcsolódó tartalom

A színésznő négyszer volt házas, 1971-1973 között Michael Attenborough, 1977-1978 között Geoffrey Planer, 1981-1992 között David Flynn, 1993-2015 között pedig James Keach felesége volt. Utolsó két frigyéből két-két gyermeke született, a most 41 éves Katherine Flynn, a 37 éves Sean Flynn és a 27 éves ikrek, John Stacy Keach és Kristopher Steven Keach.

Ajánljuk még