Fontos

Vádat emeltek Donald Trump ellen, le fogják tartóztatni a volt elnököt

Ítéletet hirdetett a bíróság Gwyneth Platrow bírósági ügyében

| Szerző: hirado.hu
Egy optikus 2019-ben milliókra perelte be Gwyneth Paltrow színésznőt, aki 2016-ban észvesztő sebességgel száguldozott Utah állam sípályáján, Deer Valley-ben, és síbalesetet okozott.

Az esküdtszék ítéletet hozott a Gwyneth Paltrow és Terry Sanderson közötti polgári perben a hét évvel ezelőtti síbaleset miatt.

A kevesebb mint háromórás tanácskozás után csütörtökön a Utah állambeli Park Cityben az esküdtszék megállapította, hogy

az 50 éves Paltrow nem hibázott, a 76 éves nyugdíjas optikus, Sanderson az, aki 100 százalékban vétkes a síbaleset miatt. Az esküdtszék a színésznő előzetes kérésének megfelelően 1 dollárnyi kártérítést ítélt meg a színésznőnek.

Az orvos 2019-ben milliókra perelte be Gwyneth Paltrow színésznőt, aki szerinte 2016-ban észvesztő sebességgel száguldozott Utah állam sípályáján, Deer Valley-ben, és neki ütközve síbalesetet okozott. A férfi azt állította, komoly sérüléseket és maradandó agykárosodást szenvedett. A színésznő állítólag nem nyújtott segítséget, az esés után felállt, és egyszerűen továbbsiklott.

Paltrow a vallomástétele során visszautasította az ügyben valló szemtanú vallomását, miszerint ő volt az, aki nekiütközött a férfinak, majd hagyta őt magára segítségnyújtás nélkül.

A kéthetes eljárás során az esküdtszéknek megállapította, hogy Sanderson volt az valójában, aki hibázott, és okolható az ütközésért.

“Úgy éreztem, hogy ha nem cáfolom meg a hamis állítást, az veszélyezteti a feddhetetlenségemet. Elégedett vagyok a végeredménnyel, és nagyra értékelem Holmberg bíró és az esküdtszék kemény munkáját, és köszönöm nekik, hogy megfontoltan kezelték ezt az ügyet.”

– nyilatkozta a színésznő az ítélethirdetés után.

Paltrow, mielőtt távozott volna a bíróságról odament Sandersonhoz és minden jót kívánt neki.

Az ítélet fényében a felperesnek a jelképes egy dolláron felül a perköltséget is meg kell fizetnie.

Ajánljuk még