Baleset

Két amerikai katonai helikopter ütközött, halálos áldozatok is lehetnek

Ritka pillanat! Matt Damon három lánya ellopta a show-t a premieren

| Szerző: hirado.hu
Le sem tagadhatnák, hogy édesanyjuk szépségét örökölték.

Matt Damon és felesége, Luciana Barroso remekül nézett ki hétfőn az Air című film premierjén a nyugat-hollywoodi Regency Village Theatre-ben, de a show-t egyértelműen ritkán látott lányaik lopták el.

Az 52 éves színész és Luciana, akik immáron 17 éve élnek boldog házasságban, úgy döntöttek, hogy lányaikat is magukkal viszik a családfő új filmjének bemutatójára. A 16 éves Isabella, a 14 éves Gia és a 12 éves Stella úgy pózoltak a kameráknak, akár a profik, ami pedig mindenkinek szemet szúrt, hogy mindannyian édesanyjuk szépségét és csokibarna hajszínét örökölték.

Kapcsolódó tartalom

Bár a színész ritkán viszi nyilvános eseményekre magával csemetéit, az apaságról többször is mesélt a múltban.

Matt Damon feleségével és lányaival (Fotó: EPA/ETIENNE LAURENT)

“Arra nevelem a gyerekeimet, hogy vállalják a hibáikat, hogy legközelebb jobban csinálják, és jóvá tegyék, amit elrontottak.”

Matt számára mindig is kiemelkedően fontos volt, hogy lányai védve legyenek a paparazzók zaklatásától, ami erődnek is beillő Los Angeles-i otthonukban nem okoz problémát. Bár azt is hozzátette, hogy ebben az is szerepet játszhat, hogy nem messze lakik Ben Affleck és Jennifer Garner egykori otthonától, így általában az ő gyermekeikre fókuszálnak a lesifotósok.

Ajánljuk még