Baleset

Három kamion ütközött össze, az egyik járműbe egy ember beszorult

Megrázó interjút adott horrorsérülései után Jeremy Renner

| Szerző: hirado.hu
A Marvel-filmek sztárja balesete utáni első interjújában bevallotta, hogy bármikor újra a hókotró alá kerülne, ha ezzel megmenthetné unokaöccsét.

Elcsukló hanggal, könnyáztatta szemekkel vallotta be Jeremy Renner a Diane Sawyernek adott első interjújában, hogy bármikor újra megtenné, hogy segítsen bajba jutott unokaöccsén.

„Újra megtenném. Igen, újra, és újra, ha ezzel megmenthetném az unokaöcsémet”

– vallotta be a színész, akit szilveszter másnapján temette maga alá hókotrója, amikor megpróbálta kihúzni vele családtagját a hóból, az előző esti vihar után.

Az interjúban, amely április 6-án kerül adásba, Renner a balesetéről és az átélt kínzó fájdalmakról is őszintén mesél.

„Abban a hosszúra nyúlt másodpercekben azt hittem haldoklom. Éreztem az egész testemet elárasztó fájdalmat. Eszméletemnél voltam, végig ébren voltam.”

A színészt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Több helyen eltört a bordája, eltört az állkapcsa, a lába, de mind ezek ellenére a Bosszúállók sztárja reméli, hogy egy nap újra vállalhatja a leghajmeresztőbb kaszkadőrmutatványokat is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

„Úgy döntöttem, hogy túlélem, nem fogok belehalni. Rengeteget vesztettem a balesetben, de napról napra feltöltődtem szeretettel és titániummal” – mesélte halvány mosollyal az arcán Renner.

Az 52 éves színész intenzív fizikoterápián vesz részt a balesete óta, hogy minél hamarabb újra formába kerüljön és visszatérhessen a kamerák elé forgatni.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még