Baleset

Három kamion ütközött össze, az egyik járműbe egy ember beszorult

Jó pénzért most bárki megvásárolhatja Robert Downey Jr. DNS-ét

| Szerző: hirado.hu
Egy lelkes rajongóé lehet cirka 40 ezer dollárért (13,5 millió forint) a Marvel-filmek sztárjának egyedi lenyomata, amit egy kis műanyag dobozban postáznak.

Kinek mennyit érne Robert Downey Jr. szétrágott rágógumija? Nos, valakinek akár 40 ezer dollárt is, ennyi ugyanis a kikiáltási ára a használt, DNS-maradványokat nyomokban tartalmazható rágóguminak, amit az A-listás színész hagyott ott jóbarátja, Jon Favreau csillagjának átadásakor a hollywoodi Hírességek sétányán.

A hirdetés azt írja, hogy az aukció április 1-jén zárul, a „termék” kikiáltási ára pedig 40 ezer dollár, ami még feljebb mehet, amennyiben licit háború alakulna ki miatta.

A „szerencsés” vevő egy műanyag tárolóban kapja meg a használt, talán Robert Downey Jr. DNS-ét tartalmazó rágót, amit a hirdetésben leírtak szerint, nem lehet visszaküldeni, az árat pedig nem lehet visszakérni.

Mind ezek fényében az üzleti ajánlat lássuk be, nem túl kecsegtető, azonban biztosan akad valaki, aki ezer örömmel csap le a nem mindennapi termékre, a hollywoodi sármőr, Robert Downey Jr. egyedi DNS-ére.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még