Baleset

Három kamion ütközött össze, az egyik járműbe egy ember beszorult

Ahogy csak ritkán mutatkozik a KISS énekese – smink nélkül Paul Stanley

| Szerző: hirado.hu
A rocksztár nem csak sminknélküli arcával, de elragadó lányával is ámulatba ejtette a rajongóit.

A legendás Paul Stanley, a KISS zenekar frontembere, akit az esetek nagy részében teljes arcfestéssel láthatnak a rajongók, most egy ritka fotót osztott meg magáról, amelyen bájos 11 éves kislányával pózol.

„Családi vakáción, az én gyönyörű Emilymmel” – osztotta meg a 71 éves zenész Twitteren.

A rajongók nem győzték dicsérni Stanley 11 éves lányát és csak ámuldoztak az énekes természetes, fekete, fehér és piros festéktől mentes arcán.

Paul Stanley 2005-ben vette feleségül Erin Suttont, akitől három gyermeke született, a 16 éves Colin, a 14 éves Sarah és a 11 éves Emily. A zenésznek korábbi házasságából egy fia is született, a 28 éves Evan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paul Stanley (@paulstanleylive) által megosztott bejegyzés

A KISS frontembere ritkán nyílik meg családja életéről, egy korábbi interjúban azonban őszintén mesélt arról, hogyan változtatta meg az életszemléletét az apaság.

„Sokáig úgy éltem, mintha nem lenne holnap. Végigéljük az életünket, aztán elmegyünk. Ez azonban megváltozott, amikor apa lettem. Ott voltam az összes gyermekem világrajövetelekor és rájöttem, hogy bár a fizikai valónk egyszer megszűnik, a lelkünk tovább él az utódainkban. A gyerekek, akiket megteremtünk, végső soron a mi hangjaink a jövőben.”

A KISS hardrock együttest 1973-ban alapította a magyar származású Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley és Peter Criss. Utóbbi két tag 1997-ben végleg elhagyták a bandát, a helyükre jött Eric Singer és Tommy Thayer.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még