Aktuális

Trump: Kezdhetünk imádkozni!

A saját szemével kell látnia! A hollywoodi sármőr tablófotója igazi gyöngyszem

| Szerző: hirado.hu
Pedro Pascal fiatalkori fotóján szinte teljesen felismerhetetlen.

A chilei származású színész az utóbbi évek egyik legnépszerűbb sztárja lett, nemcsak a filmvásznakon, de a nők körében is. Pedro karrierje nehézkesen indult, a kilencvenes évek közepén mutatkozott be a nézőknek, de a nagyobb szerepek sorra elkerülték, egészen a Trónok harca című nagysikerű HBO sorozatig, ahol ugyan ismét egy kisebb szerepet osztottak rá, de emlékezetes alakítása felemelte őt Hollywood nagyjai közé. Pascalra olyan sorozatok készítői csaptak le, mint a Narcos, a The Mandalorian vagy a The Last of Us.

(Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/Christian Monterrosa)

Ezek után nem meglepő, hogy a színész véletlenül fellelt középiskolai tablófotója futótűzként terjedt el a neten.

Egy 21 éves rajongó meglepetten fedezte fel, hogy a gimnáziumban az édesanyjának csapta a szelet Pedro Pascal, aki egy szerelmes üzenetet is írt számára az évkönyvbe.

„Minden alkalommal elcsodálkozom, hogy anyukám Pedróval járt a középiskolában” – írta a TikTokra feltöltött videóban Bella, aki a színész tablófotója mellett megmutatta az üzenetet is, amit Pascal az anyukájának írt azt évkönyvbe.

@bellsontour i crack open this yearbook about once a month #pedropascal #greenscreen #fyp ♬ save a horse ride a cowboy – 𓆩ꨄ︎𓆪

A színész azt írta, hogy mindenképpen őrizze meg ezt az évkönyvet, és megígérte, hogy az első randevújukon elviszi Bella anyukáját az Oscar-gálára.

Utóbbira nem került még sor, Pedro a hónapban tarott Oscar-díjátadóra húgával, Javiera Balmacedával érkezett, de ami késik nem múlik és talán jövőre nem felejti el betartani egy középiskolás szerelmes fiú ígéretét.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még