Megrázó

Legalább hat embert, köztük három gyereket lőtt agyon egy fiatal nő egy nashville-i iskolában

Az orvosok javaslatára pszichiátrián marad Amanda Bynes

| Szerző: hirado.hu
Az egykori gyereksztárt újabb egy hétig bent tartják megfigyelésen.

Amanda Bynest múlt vasárnap kora reggel pszichiátriai megfigyelés alá helyezték, miután meztelenül bolyongott Los Angeles utcáin. Egy szemtanú úgy nyilatkozott a TMZ-nek, hogy Amanda ruha nélkül leintett egy autót és azt mondta a sofőrnek, hogy épp pszichotikus epizódja van, majd saját maga hívta a mentőket.

Az egykori színésznőt 72 órás megfigyelés alá helyezték, de azt meghosszabbították a hétvégéig, vasárnap pedig újabb egy héttel megtoldották Bynes pszichiátriai kezelését.

Egy forrás a lapnak elmondta, hogy a 36 éves Amanda nem akar beszélni senkivel, se családtaggal se baráttal, se orvossal és az sem világos, hogy emlékszik-e arra a napra, amikor Los Angelesben bolyongott.

Bynest korábban bipoláris zavarral diagnosztizálták és valószínűleg napokig az utcán kóborolt, mielőtt magára hívta a mentőket.

Amanda exvőlegénye, Paul Michael a Page Sixnek elmondta, hogy az egykori gyereksztár egy ideje nem szedte a gyógyszereit. Bynes pszichiátriai epizódja majdnem napra pontosan egy évvel azután történt, hogy megszüntették a nyolc évig tartó gondnokságot.

Amanda Bynes az egyik legfényesebb csillaga lehetett volna Hollywoodnak, tinikori filmjei mind sikeresek voltak, azonban a most 36 éves színésznő hosszú éveken át drogproblémákkal küzdött, 2014-ben pszichiátrián is kezelték.

Hollywood, 2009. március 12.
Amanda BYNES amerikai színésznõ megérkezik A Boszorkány-hegy (Race To Witch Mountain) címû filmje bemutatójára Hollywoodban.
(MTI/EPA/Nina Prommer)

A Miről álmodik a lány? és  Micsoda srác ez a lány sztárja 2013-ban egy Twitter üzenetben jelentette be, hogy 24 évesen visszavonul a színészettől, éppen abban az évben, amikor gondnokság alá helyezték. Bynes később, egy 2018-as interjúban elárulta, hogy önértékelési problémái miatt hagyta el Hollywoodot.

Kapcsolódó tartalom

Amanda 2014-ben elkezdett egy divattervezői iskolába járni, amit közel öt év után sikerült befejeznie, majd zenei karrierre váltott, és 2021-ben kiadott két rap számot, a másodikat egy hónappal azután, hogy hivatalosan megszűnt a gondnoksága.

Amanda azután kezdett visszaesni, hogy tavaly szakított vőlegényével. A színésznő akkor a kozmetikusi pályát szemelte ki magának, mint új életcélt, de láthatóan tovább romlott mentális állapota.

Ajánljuk még