Aktuális

Novák Katalin fogadta Orbán Viktort a Sándor-palotában

Súlyos betegségben elhunyt Andrew Lloyd Webber fia

| Szerző: hirado.hu
A legendás zeneszerző gyermeke 43 éves korában halt meg a rákkal vívott küzdelem során.

Nicholas Webber a hétvégén hunyt el egy angliai kórházban a gyomorrákkal vívott küzdelem után. A gyászhírt a legendás zeneszerző közölte először a rajongókkal a Twitteren keresztül:

„Megrendülve kell megosztanom, hogy szeretett idősebb fiam Nick, néhány órával ezelőtt elhunyt a basingstoke-i kórházban. Az egész család együtt van, hogy egymás támaszai legyünk a gyászban.”

Andrew Lloyd Webber napokkal fia halálát megelőzően osztotta meg a nyilvánosággal, hogy Nicholast daganatos betegséggel diagnosztizálták és súlyos az állapota.

„Mélységes szomorúsággal tudatom, hogy legidősebb fiam, Nick súlyos beteg. Mint azt a barátaim és a családom tudják, az elmúlt 18 hónapban a fiam gyomorrákkal küzdött, jelenleg kórházban van.”

Nicholas édesapja nyomdokaiba lépve olyan produkciók zenéjét szerezte az elmúlt években, mint a Love, Lies and Records, a The Last Bus vagy a 2021-es Hamupipőkét. Nick korábban elmondta, hogy elhagyta a Lloyd vezetéknevet, hogy az emberek saját érdemei alapján ítéljék meg. Az apja nyomdokaiba lépett zeneszerző 2018-ban vette feleségül a brácsaművész Polly Wiltshire-t.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még