Időjárás

A viharos szél miatt másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat négy vármegyére

Gwyneth Paltrow tanúk padján tett vallomása mindenkit megdöbbentett

| Szerző: hirado.hu
Egy optikus 2019-ben milliókra perelte be Gwyneth Paltrow színésznőt, aki 2016-ban észvesztő sebességgel száguldozott Utah állam sípályáján, Deer Valley-ben, és síbalesetet okozott.

Tovább folytatódik Gwyneth Paltrow bírósági ügye, mely során az Oscar-díjas színésznőt hívták a tanúk padjára, ahol vallomást tett az állítólagos cserben hagyásos síbalesetről, amelyről megrázó részletességgel beszélt.

„Furcsa zörgést hallottam, majd lenéztem és két sílécet pillantottam meg a sajátjaim között, szétfeszítette a lábaimat, és hozzám nyomódott egy test. Azt hittem szexuális erőszak volt, rögtön ez volt az első gondolatom”

– állította a tanúk padján Paltrow, aki a történtekkor feldúlt és bosszús lett a hátába nyomuló férfi, név szerint Dr. Terry Sanderson miatt.

Park City, 2023. március 24.
Gwyneth Paltrow Oscar-díjas amerikai színésznő a Utah állambeli Park City bíróságának tárgyalótermében 2023. március 23-án. Paltrowt 2019-ben perelte be három millió dolláros kártérítést követelve egy nyugdíjas szemész, mert állítása szerint a színésznő agysérülést és bordatörést okozott neki egy 2016-os síbalesetben a utahi síüdülőhelyen, Park Cityben. Paltrow ellenkeresettel élt.
MTI/AP pool/Jeff Swinger

“Az agyam próbálta értelmezni, hogy mi történik. Arra gondoltam, hogy ez esetleg valami tréfa vagy valaki valami perverz dolgot művel. Az agyam nagyon-nagyon gyorsan járt és csak próbáltam kitalálni, mi történt éppen”

– folytatta a színésznő, aki azt kihangsúlyozta, hogy szerinte sem történt szexuális erőszak, nem vádolja ezzel a felperest, csupán ez futott át először az agyán.

Paltrow a továbbiakban visszautasította az orvos barátjának múlt heti vallomását, miszerint ő volt az, aki nekiütközött a férfinak, majd hagyta őt magára segítségnyújtás nélkül.

“Amint az a férfi állít, nem úgy történt. Mr. Sanderson jött nekem!”

Az optikus ügyvédje, Kristin VanOrman kiemelte, ügyfele máshogy emlékszik a történtekre.

A férfi állítása szerint komoly sérüléseket és maradandó agykárosodást szenvedett a 2016-os síbalesetben, amikor is a pályán száguldozó Paltrow teljes erővel nekicsapódott. A színésznő állítólag nem nyújtott segítséget, az esés után felállt, és egyszerűen továbbsiklott, megdöbbentve ezzel a hóban fekvő sérültet és a vele együtt lévő ismerőst.

Kapcsolódó tartalom

A most 72 éves Terry Sanderson 300 ezer dollárt (108 millió forint) követel a színésznőtől, aki a beadvány idején figyelmére méltatlannak nevezte a férfi állításait.

Sanderson a színésznőtől eredetileg 3,1 millió dollárt, azaz nagyjából 1,1 milliárd forintot követelt, melyet a bíróság elutasított. Ha bebizonyosodik, hogy Paltrow-nak van igaza, ő egy jelképes egydolláros kártérítést kap, valamint a perköltséget kell kifizetnie vádlójának.

Ajánljuk még