Időjárás

Már nyolc vármegyére adott ki másodfokú riasztást a viharos szél miatt a meteorológiai szolgálat

Érkezik a Roxfort új diákja, apa lesz a Harry Potter sztárja

| Szerző: hirado.hu
Daniel Radcliffe első gyermekét várja barátnőjével Erin Drake-kel.

Rupert Grint, az egykori Ron Weasley után, hamarosan a Harry Potter-filmek sztárja is belekóstol az apaságba, amit Daniel Radcliffe képviselője erősített meg a hétvégén.

„Daniel nagyon izgatott, hogy nemsokára apa lesz. A kapcsolata Erinnel igazán különleges, és mindenki egyetért abban, hogy csodálatos szülők lesznek. Egy ideig titokban tartották a gyermekáldás hírét, de már nem tudják tovább rejtegetni a babapocakot”

– nyilatkozta egy forrás az örömhírt követően.

A 33 éves színészt és öt évvel idősebb barátnőjét a minap New York utcáin sétálva csípték el. Erin egy fekete kapucnis pulóvert viselt, kabátja kibontva keretezte szépen gömbölyödő hasát.

Radcliffe és A káprázatos Mrs. Maisel színésznője 2012-ben kezdett el randevúzni egymással. A pár egy évvel ezelőtt jelent meg utoljára együtt a vörös szőnyegen, ezt megelőzően pedig több mint nyolc évig nem mutatkoztak közösen a kamerák előtt. A két filmcsillag közös filmjük, a Kill Your Darlings című film forgatásán ismerkedett meg egymással. Daniel egy korábbi interjúban elmondta, alig várja, hogy elmesélje gyerekeiknek, hogyan ismerte meg az édesanyjukat.

Kapcsolódó tartalom

„A filmben a karaktereink találkoznak, flörtölnek egymással, szóval igen, van egy film, ami megörökítette az Erinnel közös történetünket, és a gyerekeink nemcsak elmesélésből fogják ismerni a szüleik első találkozását, hanem meg is nézhetik.”

Radcliffe bevallotta, hogy Erin hihetetlenül vicces és okos volt a forgatáson, és már akkor tudta, hogy bajban van.

Ajánljuk még