Aktuális

Novák Katalin fogadta Orbán Viktort a Sándor-palotában

Alessandra Ambrosio 14 éves lánya szakasztott az édesanyja

| Szerző: hirado.hu
A 41 éves szupermodell és tini lánya együtt fotózkodtak a a brazil Lollapalooza fesztiválon.

Sao Pauloban már elindult a fesztiválszezon, a Lollapaloozát pedig ellepték a hírességek. A szupermodell Alessandra Ambrosio lányával, a 14 éves Anjával vett részt az eseményen, aki szakasztott olyan, akár az édesanyja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) által megosztott bejegyzés

Bár Anja magasságban nem érte utol Alessandrát, láthatóan a legjobb géneket örökölte tőle. Ami pedig a 41 éves szupermodellt illeti, egy napnál sem néz ki idősebbnek tinédzser gyermekénél, így inkább tűnnek testvéreknek a fotón, mint anya-lánya párosnak.

Anja egyébként Alessandra és Jamie Mazur közös gyermeke. A manökennek a fotós-designertől egy fia is született, a most tízéves Noah Phoenix.

A sztárcsemete meglehetősen aktív közösségi oldalain, ahol rendszerint felvonultatja gardróbjának legjavát. Édesanyja egy tavalyi interjúban szögezte le, hogy nem korlátozza gyermekei önkifejezési módját, mely mostanában az öltözködésben nyilvánul van.

“Azt akarom, hogy boldogok legyenek, és jól érezzék magukat a saját bőrükben. Persze finoman terelgetném őket, ha úgy érezném, hogy másnak próbálnak látszani, mint amilyenek. De örülök, hogy a saját útjukat járják. Ez az egyetlen út.”

Alessandra bár a kifutókon méregdrága designer darabokban sétálgat, a magánéletében a kényelmes ruhákra esküszik. Lányának is azt javasolja, hogy olyan dolgokat válaszzon magának, ami önazonos:

“Lehetsz játékos és követheted az ösztöneidet. Hűnek kell maradnod ahhoz, aki vagy!” – ez Alessandra legalapvetőbb divattanácsa.

 

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még