Fontos

Belügyi kormánykabinet-ülést hívott össze Orbán Viktor a Karmelita kolostorba

Tom Cruise egy évtizede nem látta lányát, pedig Suri kiköpött apja!

| Szerző: hirado.hu
A színész lánya egyetemre készül, de Cruise ezt is csak az újságból tudja meg.

Katie Holmes 16 éves lánya beadta a főiskolai jelentkezéseket, nagy vágya, hogy a New York-i Fordham Egyetemen divatot tanuljon. Katie mellszélességgel támogatja csemetéje döntését és igyekszik segíteni tinédzser lányának jövője kitaposásában.

Az apuka, Tom Cruise azonban továbbra sem akar hallani Suriról, akit ha minden igaz egy évtizede nem látott és nem is keresett. Se egy együtt töltött születésnap, se egy asszisztenssel vetetett ajándék, de még egy rövid üzenet sem érkezett az édesapától.

„Suri már nem ismeri az apját, egy évtizede nem találkoztak. Nem kíváncsi a filmjeire és nincs semmilyen szerepe az életében”

– árulta el egy bennfentes.

Suri Cruise és Tom Cruise a folyóparton a massachusettsi Cambridge-ben 2009 október 10-én. (Photo by James Devaney/WireImage)

A forrás hozzátette, hogy bár Tomnak nem lesz beleszólása abba, hogy Suri hova járjon iskolába, a Katie Holmessal kötött válási megállapodásnak megfelelően, az akciófilmsztár fogja fizetni lánya főiskolai tandíját. A dokumentumok szerint Tom nemcsak a tanulmányait, de Suri minden költségét állja, valamint havi 400 ezer dollárt fizet exnejének.

Az egykori sztárpár 2013-ban szakított, akkori információk szerint Katie vetett véget a házasságuknak, mert attól félt, hogy Tom szcientológusként neveli fel lányát.

Kapcsolódó tartalom

A szcientológiai egyház elkötelezett híveként Tom egyébként havi tíz alkalommal is találkozhatna csemetéjével, így még a vallása sem okolható a kimaradt évekért. Állítólag Tom döntése, hogy nem keresi gyermekét, a sztár nem békült ki azzal, hogy lánya nem része az egyházának.

A Mission Impossible-filmek színésze állítólag azóta is késedelem nélkül fizeti a költségeket, amelyekben a válás során megállapodtak Katie Holmesszal, azonban továbbra sem kíván lánya életének állandó részvevője lenni.

Ajánljuk még